Нашумелият спектакъл "Пуканки" на турне с нова звезда в състава си

Гергана Стоянова се присъединява към "Пуканки" 

Язвителна, хаплива, истинска… и много, много смешна! „Пуканки” предлага всичко това.
Представете си, че сте известен кинорежисьор и за първи път в живота си получавате "Оскар", а в нощта след бляскавата церемония в дома ви нахълтват наемни убийци. Вие сте беззащитен и трябва да се отречете от най-скъпото…вашите собствени филми!
В цялата суматоха се забъркват новата ви любовница – модел в "Плейбой", бившата ви съпруга, единствената ви дъщеря и продуцентът на филмите ви.

Това е интригата в спектакълa на театрална къща „Вива Арте” "Пуканки", чиято премиера преди половин година беляза началото на изключителни успехи за постановката. След гостуване в няколко града в страната през отминалия сезон, се завръща със свое собствено турне. Част от датите, които вече са известни:

• 01.10 – гр. Враца – Драматично-куклен театър Враца
• 02.10 – гр. Перник – ОДТ "Боян Дановски"
• 06.10 – гр. Монтана – Драматичен театър – Монтана
• 08.10 – гр. Казанлък – Дом на културата "Арсенал"
• 16.10 – гр. София – открита сцена "Сълза и смях"

Освен нови дати, от октомври 2015г. постановката се увеличава с още един член на актьорския състав. Талантливата Гергана Стоянова се присъединява към „Пуканки“ в продължение на театралната си кариера, която включва роли в Пернишкия и Пазарджишкия театър, както и на сцената на театър „Сълза и смях“.

Освен в театъра, Гергана е изключително активна в многобройни сфери и поприща. Тя започва телевизионната си кариера в БНТ като водещ на „Знаете ли български”, „Свят за двама”, „Чудото с българина”, „Природата в нас”, шест години е лицето на предаването „Иначе“. Водила е рубриката за шоубиз новини в „Денят отблизо с Мария“ по БНТ. Половин година е водеща на предаването „Усещане за жена“ по TV7, след което го напуска, за да се занимава изцяло с работата си в Министерството на културата. Неслучайно доста от дрехите, с които я виждате в ефир, изработва сама – посветила е 10 години от живота си на модата.

В последните години е била PR на Камелия Тодорова, Деси Добрева, издателство "Феникс дизайн", детска вокална група "Бон Бон". Днес продължава да работи като PR на първия частен фолклорен ансамбъл "Българе". Работила като редактор в списание "Българе".
Всички хора с нарушено зрение в България ползват компютри благодарение на компютърната програма с нейния глас ‘СПИЙЧ ЛАБ’, която е кръстена на нея – Гергана. Освен всичко изброено, тя е – както я определят колегите й – виртуозна майка на две деца – Яна на 13 години и Боян на 9. Ако искате да я зарадвате – подарете й красива писалка…

Сподели в: