Нашествие от дръм енд бейс артисти предстои по време на Broken Balkanz

Осем гости – артисти от Балканите ще представят страните си по покана на H.M.S.U.

Четвъртото издание на събитието под надслов Broken Balkanz, което Hard Music & Sounds United организират на 25 април 2008 г.  в столичния денс център 4КМ, ще привлече на родна земя специално за вечерта 8 гости – артисти от Румъния, Сърбия, Македония, Гърция, Хърватска и новосъздадената република Косово.

Идеята за среща на артистите от балканския регион и инициативата за обединяването на сцените в общ дръм енд бейс масив придобиха завидна популярност с предните издания на Broken Balkanz. Ето защо настоящето издание бележи развитие в мащабите на самото събитие и тази година партито ще бъде представено едновременно в двете големи зали на парти център 4КМ, едната съответно с по-лек, а другата – с по-тежък звук.

Гостите на събитието са сред най-значимите артисти в своите държави:

Румънката Drop Dred, своеобразно явление в своята страна, е позната като водещия дръм енд бейс промоутър в Букурещ и предпочитан гост на много събития, позната и на българската публика от предишни участия тук.

Сърбите Codex са известни като най-силното дръм енд бейс дуо, появявало се на територията на бивша Югославия. Имат десетки участия по света и в родината си.

От Гърция ще гостуват любимците на българската публика Disphonia, които с всяко свое следващо посещение придобиват все по-култов статус у нас.

Организаторите са поканили и гости и от новосъздадената република Косоводи джеите Gjeni и Labinot Sponca, които ще се представят в ексклузивен b2b сет.

Посетителите ще имат възможност да се запонзаят и със звука на FunkGuru и Filipe от Хърватска. От Македония ще гостува небезизвестният HyperTech.

В програмата на вечерта ще се изявят и в пълен състав артистите на Hard Music and Sounds United, които от своя страна гостуваха предната седмица в Румъния.

Цената на билета е 10 лева – преди полунощ и 12 лева – след полунощ. Парти центърът ще отвори врати в 22:30, а събитието ще продължи до ранни зори.

Сподели в: