Националното турне на Ахат продължава

Концертите на рок група АХАТ във Варна и Бургас преминаха с изключителен успех, пред екзалтирана публика и висок градус на настроението сред многобройните метъл фенове. АХАТ изправиха на крака публиката и в двата морски града, като накараха всички да пеят вечните рок хитове на групата. Часове след края на двата концерта десетки фенове все още чакаха пред вратите на летните театри, за да се доберат до своите любимци за снимка или автограф. Организаторите се бяха погрижили концертите да прераснат в невероятен купон със страхотно настроение и качествена бира. След невероятния фурор на първите две дати от националното турне на най-великата българска тежка рок група, те продължават своята обиколка из страната.

Вече са известни следващите дати от националното турне на АХАТ:

27 септември (четвъртък) – София, зала “Универсиада”

29 септември (събота) – Пазарджик, стадион “Бенковски”

ВХОД СВОБОДЕН

30 септември (неделя) – Благоевград, Централен градски площад

ВХОД СВОБОДЕН

Рок феновете от още три български града ще изживеят уникалната емоция да видят легендите АХАТ на живо! В три двучасови концерта групата ще се раздаде на публиката докрай! Метъл величията ще изпълнят най-големите си хитове и ще взривят настроението до максимален предел със страхотен саунд и изключително сценично присъствие!

Продажбата на билети за концерта в София стартира от утре, 12 септември. Билети могат да бъдат закупени и от Билетен център НДК, музикалните магазини “Вижън” (София), “Медуза” (Велико Търново), “Мюзик Център” и “Рок Шоп” (Пловдив).

Цени: 8лв. (предварителна продажба) и 10лв. (в деня на концерта)

Сподели в: