Националното турне ,,БНР на 80" продължава по Черноморието

Варна, Созопол и Бургас са градовете–домакини на втората част от юбилейното турне „БНР на 80“:

На 1 септември от 19.00 часа – Изпълнения под открито небе на виртуозните музиканти от Биг бенда на БНР с диригент Антони Дончев И Любимците на публиката – Йорданка Христова, Маргарита Хранова и Васил Петров, в близост до Радио Варна – БНР, на входа на Морската градина.

На 3 септември:

  • БНР ще има радиоден на Празниците на изкуствата „Аполония“ в Созопол. Обществената медия ще разположи пред Амфитеатъра арт инсталацията „Радиото“, където през целия ден ще има открити студиа.
  • Oт 19.00 часа –Street лит. party на БНР – автори, които работят в медията, ще четат свои творби.
  • Oт 21.00 часа – Концерт на Биг бенда със солист Васил Петров, който ще представи най-новите песни от последния си албум „Васил“, продуциран от БНР, на сцената на Амфитеатър „Аполония“.

На 5 септември от 18.00 часа – Концерт на Биг бенда със солист Васил Петров и ще се присъедини Йорданка Христова, на лятната сцена „Охлюва“ в Бургас.

На 12 септември от 19.00 часа – Юбилеен концерт, по повод 80-годишнината на Българското национално радио – „Властелинът на ефира“, пред Общината в Стара Загора.

На 13 септември от 19.00 часа – Юбилеен концерт, по повод 80-годишнината на Българското национално радио – „Властелинът на ефира“, на сцената „Копчетата“ в Пловдив.

Сподели в: