Научете детето си на игрите от вашето детство

Случвало ли ви се е да изпитвате носталгия по времето, когато сте били деца – когато просто отивахте до приятелите си без да им звъните предварително по телефона преди това; когато след училище се уговаряхте къде и в колко часа да се чакате без да използвате WhatsApp, Skype, Facebook или други модерни мрежи? Иска ли ви се, детето ви да може да усети тръпката на тези времена? Ами научете го тогава.
Тази събота – 15 юни – радио Family и Сити Център София ви канят в парка до мола, за да си спомните как се играе на народна топка, как се скача на ластик и въже. Покажете на наследника си, че той може и да е по-добър от вас на Angry Birds Space или Guitar Hero, но пък може да ви диша прахта, когато стане дума за игра на стражари и апаши, а това е много по-забавно, както и всички други игри от детството ви!
За да ви подкрепят в играта на федербал и да повъртите обръч – на полянката зад CCS ще дойдат волейболната звезда Евгени Иванов – Пушката и чаровната водеща Евелина Павлова.
И това далеч не е всичко – ще има демонстрации на Детска спортна академия „Национал”, айкидо клуб "Айкибудо", детски клуб за фитнес и спорт FitKids. Ще се играят хип-хоп танци и спортни игри, талантите на Академия за сценични изкуства LIPA 4: 19 ще пеят и танцуват – ще може да се включите и вие.
За всички участници в игрите са осигурени разнообразни награди от Нестле, тенис ракети и фрисбита от верига магазини СВА, луксозна детска козметика от Клоран. А в Сити Център София ще може да ползвате талони за отстъпки – от Subway – получавате напитка с всеки закупен сандвич, а Ola Taste of MAD предоставят талони за 10% отстъпка.
А ако завали – не се плашете от дъжда! На разположение е работилничка „Сръчковци“ на ет. 3 в CCS.
Излезте навън и играйте – започваме в 10:30 часа.

Сподели в: