Настроение, мода и добри оферти откриват Опто салон 2009

Новият сезон, който започва предлага и нови усещания за случващото се около нас. Най-новите и модни тенденции в един от най-важните аксесоари – очилата, ще бъдат представени на изложението Опто Салон 2009 в Интер Експо Център – София. Най-добрите оферти ще ви очакват от 9 до 12 април 2009г.

Опто Салон 2009 се открива първия ден с ревю на актуални за сезона елегантни и спортни модели очила. Манекени от модна агенция “Визаж”, сред които и подгласничките на Мис България 2009 Полина Гергушева – Miss Tourism и Руслана Канева – Miss Beauty Bulgaria, ще  представят пролетните колекции очила на CHROME HEARTS, ED HARDY, PORSCHE DESIGN, SILHOUETTE INTERNATIONAL и много други. Водеща на шоуто с начало 17.00 часа ще бъде чаровната Венета Харизанова.

Усещаме, че е дошло времето и търсим мястото, за да видим модерните стилови решения – форми, цветове, тенденции при декорациите и всичко, свързано със стайлинга при очилата. Делови или спортни, на парти или в залите за релакс – очилата ни съпътстват и правят завършен нашия стил. Освен с великолепните модели очила, манекените на изложението ще ни очароват и с облеклата от последната колекция на Мexx Go Wild  – една комбинация от ефирни материи, вдъхновена от стила сафари, която предлага за мъжете и жените изобретателен стайлинг през пролетта. Магията на колекцията, повлияна от племенни култури и неизследвани територии, ще ни помогне да помечтаем и да се пренесем за час на екзотични места с контрастиращи цветове, чисто синьо небе и червени пясъци. Времето и мястото обаче дават шанс мечтата да стане по-бързо реалност.

Ревюто и екстравагантните очила ще спечелят нашата възхита, но Опто салон 2009 ще ни провокира и с десетки други модели очила и рамки от колекциите на утвърдени на пазара компании. Изборът се простира и върху широка гама стъкла с нов дизайн, последни поколения лещи, разтвори и множество други продукти от сферата на оптиката.

В съседния изложбен салон са акостиралите “супер возила” за морски пътешествия на София  яхт шоу. Там е и ловното изложение с модерни облекла и аксесоари за лов, сафари или друга спортна тръпка. И ако от омаята на ревюто всичко прилича на една “авантюра на мисълта”, в даден момент може да се окажете близо до екзотиката на непознати земи.

Освен с добри оферти и приятна атмосфера, Опто Салон 2009 е зареден и с много изненади. За журналистите, които имат професионален интерес към ревюто, в 18.00 часа ще се тегли томбола и ще станат известни 10-те късметлии от гилдията, които ще посрещнат горещото лято със слънчеви очила на KWIAT.
 
Посетителите могат да спечелят с томбола в последния ден на изложението спортни очила VON ZIPPER, очила от лимитираната колекция KWIAT LIMITED EDITION и KWIAT EXCLUSIVE. ОПТО САЛОН 2009 ги очаква всеки ден от 10 до 19 часа, на 12 април – неделя, до 16 часа.

 

Сподели в: