Настроение и стил

DIANA LIROT откри своя нов представителен бутик, намиращ се на столичния бул. “Витоша” 82.
Светския диктатор Евгени Минчев, момичето на времето по Нова Деси Банова, най-красивата българка Румяна Маринова, тв водещата Симона от Лабиринт, фолк-дивата Андреа, както и делови дами от бизнес-средите, парламента и адвокатски колегии бяха гости на събитието.

Костюмите на Диана Лирот бяха представени от моделите на Агенция БГ Моделс, а косите са дело на фризьорите от салона за красота на магнетичната Маги Желязкова. Тя в скоро време открива свой собствен салон за красота.

DIANA LIROT е специализирана в производството на костюми за деловата жена. Работи с висококачествени материи и следва неотлъчно модните тенденции.

“Модерният цвят за сезона пролет-лято 2007 е бялото. Това е цветът, който в деловите среди винаги предизвиква доверие. Асоциациите с бялото са доброта, искреност, чистота. А какво по-важно за доверието в бизнеса от тези думи. Не на последно място бялото прави жената изискана, то й придава един особен ореол, с който тя няма как да остане незабелязана.” сподели актуалните тенденции дизайнерката Диана Лирот.

Флоралните мотиви, големи и малки цветя в модерните бяло и черно цветове. Какво по-хубаво от това да имаш настроение и стил в една работна атмосфера.

Дори когато срещата е сериозна, флоралните мотиви внасят леко отпускане, което е необходимо и при най-важните преговори.

Лято е, затова трябва да ни е удобно и комфортно, особено, когато работим и сме притиснати от напрежението на деловата атмосфера. Прохладни материи като лен, осигуряват този комфорт. А коприната и студената вълна говорят за лукс и изтънченост – това, което дамата трябва да носи със себе си навсякъде.

Не на последно място DIANA LIROT поставя на едно от първите места женствеността. Когато една жена се чувства красива, тя постига върхове не само в личния живот, но и в работата си. Силуетите са вталени, а кройките изчистени, така че да подчертават всяко предимство на женската фигура.

Историята на DIANA LIROT започва преди 10 години. Клиенти на фирмата са много авторитетни бизнес имена във всякакви области, както и телевизионни водещи. Сред клиентите на DIANA LIROT са ING BANK, Виаджо Ер, съдийките по футбол – UEFA България, Оптична къща “Ботеро”, Нова телевизия, Хемус Ер, Евроком, Турист Сървис Холдинг, Ловно Рибарски съюз, както и фирмата, спечелила търга, организиран от Националната Агенция Митници.
Собственикът на PR Агенция ProFile – Атанас Лазаров пожела попътен вятър и успехи на изискания бутик и поздрави домакинята Диана Лирот на събитието.

Сподели в: