Намаления в Народния театър до края на сезона

Народният театър "Иван Вазов" кани зрителите на трите си сцени на "Театър през пролетта" на специални цени.

Всички представления на Голяма, Камерна и Сцена на IV етаж, с изключение на "Богът на касапницата" и спектаклите в турне, ще могат да се посетят от публиката с билети с намаление. Представленията от репертоара на Голяма сцена ще могат да се гледат на цена от 10 лв., а тези на Камерна и Сцена на IV етаж – 8 лв.

"Театър през пролетта" е кампания, чиято цел е, по случай празниците на духовността и българската култура, да покани приятелите на театъра да споделят магията и красотата на този сезон на достъпни цени със спектаклите на първата ни сцена.

Този сезон в репертоара на Народния театър "Иван Вазов" има 46 спектакъла, пет от които – премиерни: "Богът на касапницата", "Мнимият болен", "Майстори", "Някъде в този живот или Да си паркираш колата в двора на Харвард" и "Последното изкушение", а на трите сцени се изявяват едни от най-големите и обичани звезди на българския театър.

Пълната програма по дати и информация за всички представления можете да намерите на сайта на театъра. Билети могат да се закупят както от двете каси на театъра, така и онлайн.

Сподели в: