Най-щурият купон за 1-ви юни в Зоопарка

На 1 юни, в 10.30 ч., в  Столичния зоопарк ще се състои най-щурия детски купон. Поканени са и родителите 🙂 Шоу-програмата предвижда фокуси, състезания по зумба, кунг – фу тоа демонстрации, Магия за детско четене, книги и много, много награди и подаръци за всички деца …. а и за родителите. Ще се включат деца от различни социални групи. Вход свободен.
 
Специален участник ще бъде актьорът Николай Стефанов Николаев. Всички го познават като Бате Николай от телевизионното предаването „СладкарницаЗахарно петле". За болните деца от „Пирогов", където традиционно забавлява децата, той е известен като проф. д-р Коко. В рамките на забавното шоу ще участват още двама актьори, които ще показват фокуси за децата и ще ги учат сами да ги правят.

След това децата ще се записват за участие в състезание „зумба“. Това е фитнес танц, създаден от колумбийски танцьор и хореограф  през 90-те години на ХХ век. „Зумба“ съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-често зумба хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства, които често се изпълняват заедно с клекове и удари. Популярността на „зумба“ нараства много бързо през последните години, като близо 14 милиона души от повече от 151 страни посещават седмични зумба класове. А най-добрите зумба-инструктори в София ще вдигнат градуса на настроението с истинска шоу-програма!

Стела Даскалова – автор на книгата "Всичко започва от детството" ще проведе анкета с въпроси по различни теми, които вълнуват децата.

Дванадесетгодишният Томи ще разкаже за "Къщата на тайните", първа книга от приключенската фентъзи поредица, написана от продуцента и режисьора на хитовите филми за Хари Потър, Сам вкъщи и Госпожа Даутфайър Крис Кълъмбъс в съавторство с Нед Визини.

Жюстин Томс от Kafene.bg ще покаже магии за детско четене.

Катерина Зарева от Екологичният Научно-образователен Център на Зоопарк София ще  разкаже на децата за новите животни.

Oт списание 9 месеца пък  ще раздават списания, брошури за инициативата "С „9 месеца” на училище", мостри и подаръци от наши партньори; както и ще разиграят викторина с присъстващите майки.

Ето я и програмата:

10.30 – Шоу-спектакъл с актьора Бате Николай от телевизионното предаване Сладкарница „Захарно петле"

10.30 – Записване на децата за участие в състезание по танци „зумба“. Децата ще бъдат разделени на 3 групи и заедно с 8 зумба
инструктори ще подготвят зумба танц за състезанието. Водещ: Галя Джурова

11:00 – старт на първата група деца

11:20 – Стела Даскалова автор на книгата  Всичко започва от детството ще проведе анкета с въпроси по различни теми, които вълнуват децата.

11.40 – старт на втора група деца

12: 00 – Магия за детско четене. Томи на 12 г. ще разкаже за Къщата на тайните, първа книга от приключенската фентъзи поредица, написана от продуцента и режисьора на хитовите филми за Хари Потър, Сам вкъщи и Госпожа Даутфайър Крис Кълъмбъс в съавторство с Нед Визини.

Жюстин Томс от Кафене.бг ще покаже магии за детско четене.
12:30 – старт на трета група деца

12.40 – Катерина Зарева от Екологичният Научно-образователен Център на Зоопарк София ще разкаже на децата за новите животни.

12:50 – обявяване на печелившите от викторината на сп. 9 месеца

Съпътстваща програма:
Викторина със списание 9 месеца, свързана с  майчинство и бременност.

Педагози ще играят с деца на малки групички с интерактивните играчки на Thinkle stars.

Приказното животно Браволаб ще се снима с децата и ще раздава кексчета „Супер браво”.

Много лакомства и награди, осигурени от: Walmark, Florina, Thinkle stars, Победа, Лактима Балкан.

С подкрепата на: Зоопарк София, издателство „Сиела“, „списание Първите седем”, Столична община, дирекция „Социални дейности“, „списание 9 месеца”.

Сподели в: