Най-продаваният адвокатски трилър на Русия "Рейдър" излезе и у нас

Новото провокативно заглавие от нашумелия руски автор Павел Астахов – “Рейдър” е най-продаваният адвокатски трилър на Русия.
ИК ”Сиела” ни поднася Астахов – един от най-известните адвокати на Русия, който води много общественозначими дела, привлекли вниманието на руската и световна общественост.

Ако никой не заграбва бизнеса ви, значи той просто не трябва на никого.

Рейдърите наричат себе си санитари на бизнеса, но по същество са истински хищници. За да заграбят печелившо предприятие, са готови на всякакво престъпление – фалшификация на документи, подкупи на съдии и милиционери, шантаж, заплахи, рекет – безпощаден щурм. Невъзможно е да им се противостои.

Но на пътя им застава човек, който не се страхува от нищо. Преследван от група килъри, милиционери-бандити са готови да му сложат белезниците, желаещите да заобиколят закона са цял легион и начините са хиляди. В кървавата рейдърска атака са привлечени всички – щурмоваци, юристи, олигарси, съдии, губернатор, Федералната служба за сигурност, международни престъпници и дори президентът.

В своя динамичен и увлекателен роман Павел Астахов разкрива тайни с юридическа и художествена точност, доказвайки, че законът е суров, а наказанието – неизбежно.

Политически трилър
, в който е разголена цялата истина за съдебната власт.

Прокуратурата и началникът на Главно следствено управление в Москва повдигат обвинение срещу автора и издателството за клевета. Делото печели авторът.

Корична цена: 14 лева.

г

Сподели в: