Най-популярните мъжки часовници Emporio Armani през 2021

 

Брандът, който се превърна в начин на живот още през 70-те години и който предопредели модния облик на целия Холивуд, представляван главно от Giorgio Armani S.p.A, категорично постави началото на световната модна революция в края на миналия век. Линията Emporio Armani носи свой собствен индивидуален почерк с таргет фокус върху висшия слой на модния сектор, придавайки особено изтънчен лукс на колекциите си.

Ако изграждате живота си върху елегантността и изтънчеността, часовниците Emporio Armani са проектирани да се съчетават перфектно с всяко облекло, което носите. Вашият стил е личен и напоен с безгрижен дух и жизненост. Мъжките часовници Emporio Armani се предлагат в голямо разнообразие от дизайни, така че никога няма да се налага да компрометирате вкуса си, за да получите вида, който искате. Разгледайте най-популярните модели сега и открийте нови фаворити, както и обичани класики и задайте тона на вашата визия.

  1. Emporio25Classic

Ако ви допада визията на аналоговите спортни часовници, този модел би бил идеалният избор за вас. Надеждният му кварцов механизъм е обвит в стоманена каса с 43-милиметров диаметър, а топ характеристиката му е, че издържа на цели 50 метра дълбочина. През минералното стъкло виждаме син циферблат с три мини циферблата – хронограф, мини секунди и 24-часов индикатор. Прозорчето с датата е ситуирано между 4 и 5 часа за перфектна видимост. Два добре локализирани индикаторски хронографа изпъкват яростно на фона на общия дизайн. Минутните маркери са разположени някак в периферията на циферблата, създавайки усещане за по-лесно разчитане на точното време, докато сребристите стрелки и мини циферблатите в съчетание с часовите маркери изглеждат зашеметяващо на фона на строгия син циферблат.

Emporio Armani Aviator

 

Изцяло създаден в духа на класическия Emporio Armani дизайн, този модерен кварцов часовник с 43-милиметров корпус, безпогрешно привлича погледа и към най-отдалечената от вас в тълпата китка. Моделът е спортен, с ярък син циферблат и с алфа часови индикатори и класически минутни стрелки. Часовникът също така разполага с допълнителни циферблати – 24-часов индикатор на 3 часа и секундарник на 9 часа. Датата се показва около позицията на 6 часа. Черният линеен часови индикатор изпъква дръзко, за да бъде незабавно разчетен с един поглед, а логото отново е на 12 часа. Тахиметърът на модела е разположен в периферията на циферблата и за да се открои видимо разполага с красиви бели маркери. Черната PVD каишка от неръждаема стомана придава модерен облик на аксесоара, който между другото, е водоустойчив и издържа на 50 метра дълбочина. Aviator, от друга страна, се смята за един от най-здравите часовници на бранда. Неговите последни, но не по важност отличителни предимства във визията са изящният син циферблат и двата допълнителни такива – за дата и секундарник.

Emporio Armani Sport

Обикновено, спортните часовници разполагат с обемни и често страдат от изискан финес в дизайна си, но конкретно точно този спортен модел на Emporio Armani е тотално изключение от правилото. С 43-милиметров корпус, изработен от полирана неръждаема стомана, той включва прекрасен син циферблат с отличителна визия. С огромни цифри, увеличаващи се след петицата и два допълнителни циферблата – 24-часов индикатор на 3 часа и хронограф на 9 часа – основният циферблат е едновременно спретнат и впечатляващо функционален. Едновременно с това, на 6 часа ще намерите прозорец за датата, а по традиция логото на бранда е на 12 часа. Два хронографски индикатора изпъкват ярко на общия фон. Здравината на часовника е гарантирана от неръждаемата стомана, която е водоустойчива до 50 метра дълбочина, и минералното

стъкло със защита срещу надраскване. Декориран със стоманена верижка, спортният часовник, всъщност, може да се комбинира и с други стилове. Той е и модерен, и ежедневен, та даже и официален.

Emporio Armani Ceramica

Този кварцов часовник изпъква със смела и елегантна визия, дължаща се на свръх актуалния дизайн. Черният керамичен корпус с диаметър 42 милиметра изглежда невероятно стилно главно поради хронографът си в розово злато. Върху наситено синия си циферблат са подредени прилежно три допълнителни такива – 24-часов индикатор, малък секундарник и хронограф. Всички заедно те танцуват в невероятен синхрон танца на първокласната визия, допълнена с автентични римски цифри в розово злато. Дори датата се появява между 4 и 5 часа върху същото това злато в нюанс пепел от рози, за да направи невероятен декоративен акцент, без да се губи усещането за лесна четимост. С изтънчената си изисканост керамичната каишка допълва изцяло оригиналната визия на часовника. А той, между другото, също е водоустойчив, с опция да се потапя до 30 метра дълбочина.

Олицетворявайки самата елегантност и изискания вкус по напълно естествен начин, часовниците на Emporio Armani са атрактивни и правят и визията ви не по-малко атрактивна без значение от конкретния аутфит. Всички модели допълват перфектно индивидуалния стил, а и са 100% функционални и надеждни.

Посетете онлайн магазин Timebox.bg за да разгледате пълния каталог на марката.

 

Сподели в: