Най-желаният DJ в света – Paul Van Dyk пристига ексклузивно в София на Великден

На 18-април 2009г, на връх Великден за първи път в България ще стъпи един от най-добрите Световни транс DJ – Paul Van Dyk (Пол Ван Дайк)! DJ и Продуцент No1 в света за 2005 и 2006 г.,ще зарадва феновете си с уникално парти в Зимния Дворец. Здраво стъпил на почетната трета позиция в тазгодишната класация Top 100 DJ’s на DJ MAG пристига ексклузивно в София във Великденската нощ, по покана на Жокер медиа. Гуруто на транса – Paul Van Dyk e номиниран за Grammy в категорията “Best Dance/Electrоinic Album” през 2005г., а тази година печели три от престижните наградите Trance Awards за Best DJ, Best Producer и за Best Label – Vandit Records (собственият му лейбъл).

От Жокер медиа съобщават, че първите 500 билета за Великденското парти с Paul Van Dyk на 18-ти април, ще се продават на цена от 35лв. След изчерпване на промоционалните билети, цената им ще бъде 45лв, а в деня на събитието – 55лв. Билетите се пускат в продажба от понеделник – 22.12.2008г., и ще се продават в мрежата на Eventim.bg и магазините нa Germanos. Партито ще страртира точно в 22.30ч, а в Зимния дворец ще се разпишат и някои от най-добрите BG DJ-и. Организаторите съобщават още, че лица под 18 години, няма да бъдат допускани в залата, за това напомнят на всеки закупил си билет, да носи и личната си карта.

Идол в електронната музика, Paul Van Dyk непрекъснато пътува и се среща с клубните си фенове по свeта. Средно годишно прави по над 130 участия пред повече от 3 милиона души. Задължително има DJ-спирки в Ню Йорк, Лос Анжелис, Лондон, Индия, Ибиса, Сингапур и къде ли не. Не пропуска да се разпише с DJ set и в родния Берлин, където са семейството, приятелите му, звукозаписното студио и лейбъла му Vandit Records. В Берлин, PvD както го наричат феновете му по света, има собствено радио шоу “Paul van Dyk’s VONYC Sessions” и е създател на интернет радио VONYC.com, с фокус разбира се към електронната денс сцена. Един от най-продуктивните и неуморни DJ в света, особено много държи на непосредствения си контакт с публиката. Характерни за него са дългите (3-6 часови) сетове, по време на които здраво държи в ръцете си емоциите и настроението на хората.
Paul Van Dyk (Пол Ван Дайк) е роден в Източна Германия през 1971г., a истинското му име е Matthias Paul. Израстнал по времето на комунистическия режим, съвсем естествено за него провокирацията била “какво се случва от другата страна”. За първи път стъпва на сцената като DJ през 1991г. в легендарния берлински Tresor club, а от тогава до днес заслужено и твърдо заема първите позиции в световните  DJ класации. С над 3 милиона продадени копия на албумите си и всякакви музикални отличия в ръце, без съмнение Paul Van Dyk има водеща и определяща роля в развитието на световната електронна музика.
Автор е на едни от най-успешните ремикси на хитове на Depeche Mode, Britney Spears и Justin Timberlake. В албума In Between от август 2007г., успешно миксира вокалите на David Byrne и чаровната Jessica Sutta от Pussycat Dolls. Една от послените му “намеси” е върху парчето Poor Choice Of Words, включено в саундтрака на последния Batman: The Dark Knight. Музиката му е част от рекламните кампании на най-големите Световни марки – мобилни апарати, автомобили, телевизии и други.

А ето и малка част от отличията, с които печели любовта на милионите си фенове, и благодарение на които ги получава през годините: The Best Music Maker от 1999 DJ Mag ; 1999 Leader of the Trance Nation; 1999 Best International DJ; 2003 Best European DJ; 2004 America’s Favorite DJ; 2004 Best International DJ; 2004 Best Music Maker" by DJ magazine; 2005 America’s Favorite DJ; 2005 DJ Mag No 1 DJ; 2005 Best Producer Trance Awards; 2005 Best Global DJ Trance Awards; 2006 DJ Mag No 1 DJ; 2007 Best DJ by trance awards; Best international DJ by the Ministry of Sound.
A най-голямата награда е за българските фенове, които съвсем скоро ще посрещнат идола си в Зимния дворец!
Датата 18-ти април 2009г с Великденска спирка в София, вече фигурира на официалната страница на Paul Van Dyk (www.paulvandyk.com).

Сподели в: