Най-дългата здрава връзка – концерт

На 5-ти юли 2007 г., четвъртък, от 18.30 ч. пред НДК Интернет компанията BOL.BG организира концерт с изпълнителите от Music Idol. Поводът е разрастването на високоскоростната оптична мрежа на доставчика в град София.

Събитието ще премине под надслов: “Станете част от най-дългата здрава връзка”. Всички присъстващи ще могат да се включат в инициативата, като вземат участие в “жива верига”, хващайки се за ръце. “Най-дългата здрава връзка” ще символизира качеството и скоростта на услугата, която предлага компанията.

В инициативата със своите изпълнения ще се включат финалистите от Music Idol – Невена, Теодор, Преслава, Стефан, Валентина, Илияна, Кремена и Румен. Водещ на събитието ще бъде Васил Бовянски от предаването по Нова телевизия “Мисия: Моят дом”.

Концертът пред НДК ще бъде заключителният, с който BOL.BG ще постави кулминация на събитията, на които взимат участие известни български изпълнители, по повод разрастването на Интернет мрежата на компанията в град София. Концерти бяха реализирани за кварталите Люлин, Западен парк, Гевгелийски и Света Троица с участието на Райна и Константин, и участниците от Music Idol – Пламен, Преслава, Теодор и Красимира.

С концертите BOL.BG подарява на всички присъстващи музиката на живо, поднесена от български изпълнители. Всички софиянци, използващи услугите на компанията, получават и възможността безплатно да свалят българска музика, за която BOL.BG заплаща авторските права.

През месец април 2007 г. за първи път в България Интернет доставчик предостави възможност на потребителите си да слушат легално българска музика, с платени авторски права, благодарение на платформа за легална дистрибуция на българска музика. Това стана възможно чрез партньорството на BOL.BG с интернет сайта mvbox.bg. С тази нова услуга за първи път в България Интернет доставчик пое отговорността за заплащането на авторските права.

Сподели в: