Най-доброто от DJ звука на лятото в La Playa, Варна

Jazzanova и Cotton Records (Котън Рекърдс) ще представят най-доброто от DJ звука на лятото в La Playa, Варна.

Котън Рекърдс е един от най-успешните български промоутъри на новаторски идеи в сферата на музиката. След лятото на 2007 г. и зимата на 2006 г. Котън Рекърдс отново избират Варна, за да наложат и представят най-доброто от световната музикална сцена пред българската публика.

Jazzanova е берлинска формация от ди джеи и музикални продуценти, която се състои от Alexander Barck, Claas Brieler, Jürgen von Knoblauch, Roskow Kretschmann, Stefan Leisering, and Axel Reinemer. Групата е един от най-изявените представители на съвременния ню джаз, чилаут и джаз хаус. Името й се свързва с музикалните лейбъли Compost Records и Sonar Kollektiv. Jazzanova експериментират и с латино джаз звученето, като най-добър пример за това е парчето им "Tres Bien".

Този път пред българската публика ще се представи Jürgen von Knoblauch, един от двамата DJ от Jazzanova, който идва в България за втори път. Ритъмът ще ви раздвижи, романтиката на лятната нощ край морето ще ви накара да чуете и усетите музиката, а човекът зад грамофоните наистина знае как да ви предаде вибрациите за едно незабравимо парти.

Jazzanova и Котън Рекърдс на южния плаж във Варна в La Playa – на 25 юли 2008 г., след 22:00 часа.

Сподели в: