Най-бляскавият плажен волейбол

Под патронажа на Стефка Костадинова, Председател на Българския олимпийски комитет, с участието на най-добрите състезатели на България – 16 мъжки и 8 женски двойки, От 17 до 19 август в “Royal Club Victoria – Елените” ще се състои кръг от националния шампионат по плажен волейбол.

Турнирът ще бъде открит с демонстрационен мач, в който ще участват популярни лица от новините и шоу звезди: Димитър Николов, председател на Общинския съвет в Бургас, Любо Ганев, Крум Савов, Краси Минев, DJ Теди Джорджо, Цецо Елвиса, Митьо Крика, манекени, модели…
Водещ ще бъде популярният “Господар на ефира” Димитър Рачков.
VIP гости ще наблюдават състезанието и ще украсят с присъствието си елитното парти по-късно вечерта.
Гостите и участниците в турнира ще присъстват на конкурса “Мис Лято”, организиран в театъра на комплекса. Организатор и домакин на събитието ще бъде светския хроникьор Евгени Минчев, придружен от ослепителната Роси Иванова – Мис България 2005, в ролята на водеща. Финалистката от Евровизия 2006 Мариана Попова и участникът в международни песенни конкурси Стефан Митров ще бъдат гласовете на вечерта. Гостите са поканени да облекат каубойски одежди в златни и змийски окраски.
Неделният финал ще бъде излъчен директно по сателитен канал “България” и така ще достигне до нашите сънародници от цял свят.
Турнирът за купа “Елените” ще бъде отразен по бТВ, БНТ, Нова ТВ, М-САТ, Ринг ТВ, Канал 3, както и от спортните ежедневници и седмичници.

Сподели в: