Над 40 000 души пяха заедно с Енрике Иглесиас

Дъждът не уплаши феновете, които дойдоха, за да видят Енрике Иглесиас на безплатния мегаконцерт по случай 15-годишнината на М-Тел. Над 40 000 души се събраха вчера в парка зад музея „Земята и хората”, за да посрещнат световната звезда.

Всички гости на концерта бяха зарадвани със специални подаръци – светещи парти очила и дъждобрани.

Най-голямата сцена, строена в България през последните две години, и шест огромни видео стени очакваха зрителите, желаещи да видят Енрике Иглесиас на живо. Те започнаха да се събират часове преди концерта и дори дъждът не помрачи настроението преди мегашоуто.

Градусът на купона вдигна диджей Соник, която „разтанцува” събралите се фенове. Тя толкова хареса сърдечната българска публика, че се трогна до сълзи по време на изпълнението си.

Със „Здравейте, София” точно в 21 часа на сцената се появи Енрике Иглесиас. Той взриви събралото се множество с най-популярните си хитове, сред които пaрчета от новия му албум „Еuphoria”. Българската публика зареди с еуфория и самия Енрике, който слезе сред феновете, снима се с личните им фотоапарати, дори покани двама младежи от публиката на сцената. Там звездата ги почерпи с по чашка водка и пи с тях след задължителното българско „Наздраве”.

Кулминацията дойде, когато Енрике покани на сцената млада дама от публиката, която трепереше от вълнение в прегръдките на идола си. Испанският секссимвол изпя специално за нея хита си „Hero”, като танцува с момичето пред многохилядната публика. За довиждане той я целуна и предизвика благородната завист на милионите си български почитателки.

След края на уговореното едночасово изпълнение, Енрике Иглесиас излезе на бис и пя още половин час за българската публика, която бурно го аплодираше.

Сподели в: