Над 2000 души се забавляваха в клуб 4КМ с десетчасова програма на три сцени

Артисти, творящи в областта на електронния авангард и класически джаз, гостуваха на емблематичното събитие Drum‘N’Jazz 2008, организирано за четвърти пореден път от H.M.S.U.(Hard Music and Sounds United).

В нощта на 29-ти ноември (събота) на три сцени любителите на качествена музика приветстваха над 30 световни и български артисти, които представиха диджейските си и лайв проекти.

Настроението в "Клуб 4КМ" градираше с всяко следващо изпълнение. Официалното откриване на вечерта бе направено от Блуба Лу, които представиха специално подготвена за случая авторска програма.

По време на изпълнението на легендарния Влатко Стефановски аудиторията в залата бе в еуфория. Теодисий Спасов изненада публиката като изсвири и някои съвместни творби с младия продуцент Иван Шопов. Проектът Бalkansky бе представен съвместно с талантливата изпълнителка Влада Томова.

Гвоздеят на вечерта Амон Тобин успя да задържи разнородната публика на крак до късно през нощта. Той драматично разшири музикалния кръгозор на посетителите в залата като представи сюреалистичен сет с много атмосфера, който включваше разнообразие от дръм енд бейс, дъбстеп и ай ди ем парчета.

В края на програмата се изяви и водещия от BBC Radio 1 ди джей – Fabio. Той донесе със себе си от Англия и най-актуалните записи с по-лек дръм енд бейс звук. Първокласни бас сетове представиха и ди джеите на H.M.S.U., които задържаха многобройна публика до самия край на партито.

С добре замислените логистични промени в клуба, партицентър 4КМ успя без проблем да приветства над 2000 фена, като и трите зали на клуба бяха пълни през цялото време.

* * *

Описание снимки:
1. Влатко Стефановски и Теодосий Спасов
2. Амон Тобин
3. Влатко Стефановски

Сподели в: