Над 120 деца рисуваха в конкурс на тема „Моето забавно лято“

След като преди три седмици М-Тел се впусна по следите на най-забавната лятна детска рисунка на дигитална маса, вече са ясни художниците, които започват учебната година с подаръци от телекома.

Жури, в състав Жюстин Томс, главен редактор на az-deteto.bg, Николай Петров, графити художник и представителят на М-Тел Николай Вълков, оцениха рисунките. На първо място беше класирана рисунката на деветгодишния Михаил Проданов, който ще се радва на таблет. На второ място журито класира рисунката на десетгодишната Анита Ковачева, а трето място зае Борика Николова на същата възраст. Заелите втора и трета позиция бяха наградени с мобилни телефони.

Специална награда, осигурена от az-deteto.bg, получи Гергана Стоилова, която е на дванайсет години. 
Награди получиха и първите 20 деца, класирани от журито. Наградата е специален дневник „Приключения на път за училище”, в който децата могат да споделят своите преживявания, мисли и идеи.

В конкурса се включиха над 120 деца на възраст между 6 и 12 години, които твориха в най-иновативния магазин на телекома M-Tel Experience Store, в София. Малчуганите трябваше да подберат внимателно композицията на своята рисунка, като използват ефектите на дигиталната маса, да проявят прецизност при формите и контурите на елементите.

Сподели в: