Награди за зрителите на MAD TV

Уикенд в Слънчев бряг и VIP покани за най-големите партита там в клуб Какао подарява на своите зрители MAD TV. В пет поредни седмици гости на клуба ще бъдат международни ди джеи като Snake Sedrick (Унгария), Sertac Kaya (Турция), Tarkan (Турция), V-Sag (Гърция) и Dave Beck. Спечелилите ще бъдат настанени в луксозен хотел в летния ни курорт, а пакетът с награди включва и още една атрактивна изненада – наем на мотопед скутер, с който те ще могат да обикалят през деня.
 
Киноманите също ще бъдат зарадвани  със специални игри, които  MAD TV ще проведе през този месец за премиерите на “Хари Потър – Орденът на Феникса” и за пълнометражната  версия на “Семейство Симпсън”. Зрителите на MAD TV ще спечелят различни оригинални материали с героите от филмите, както и билети за премиерите на нашумелите ленти.

Екипът
в българския офис на MAD TV се състои както от български, така и от гръцки специалисти: Angel Babalouka (Balkan development manager), Пламен Марков (General manager), Ploutarchos Maridakis (Търговски директор) и Радослав Кавалджиев – Роро (Програмен директор). Всички те работят за да превърнат медиата в интерактивна, модерна музикална телевизия, която да отговаря на критериите, както на феновете, така и на музикалните специалисти.

Снимки: Надежда Панчева

Сподели в: