Наближава фестивалът Hard love

Фестивалът Hard love събира на една сцена Sven Wittekind, Alex Calver, Tobias Luke aka O.B.I.и Axel Karakasis. Чакането е към своят край! Остават само 3 седмици до 2-рото издание на фестивала HARD LOVE, a организаторите от ULTRA359 продължават с изненадите. След като първите 100 билета на промоционална цена от 15.99 се разграбиха за по- малко от 48 часа, DJ Смърф и Мис Лидия правят нов реверанс към техно феновете си от цялата страна със 100 билета на цена от 20 лева.

От началото на милениума Свен Витекинд (Германия) бавно, но сигурно се превърна в една от водещите фигури на германското хард техно движение. През 2006 Свен не ни разочарова и даде още веднъж всичко от себе си, надминавайки досегaшните си успехи. 100 гига за една година, между които партита като Emporium, Ground Zero, In Qontrol, Monegros, Time Warp и Abstract Float на легендарния Love Parade и това не е всичко. В края на 2006 най-голямото немско списание за електронна музика Raveline представи своите класации. Абсолютно заслужено Свен спечели титлата “Best Remix 2006” със своята hardtechno версия на легендарното парче “Get On Up” на DJ Rush. Освен това успя да подобри позицията си с две места в категорията на Raveline – “Best national DJ” класирайки се на 10 – то място.

Триумфално завръщане в България за 25-годишният Тобияс Люк (Германия) известен като ОБИ. Макар и най-младият изпълнител в програмата на HARD LOVE 2, изгряващата звезда на германската хард техно сцена вече е успял да стане един от най-търсените exclusive артисти на най-голямата немска DJ агенция Abstract – дом на Свен Виттекинд, Роберт Натус & Аркус П. ОБИ издава за първокласни техно лейбъли като Compressed, Skull Tunes, System Calls, Abstract, Wired, Combat Skill, Schubfaktor, Artillery, Crowbar, Carnage, Lifeform и други.

Основният гръцки техно артист в момента, бързо издигащият се в световен мащаб DJ и продуцент – Аксел Kаракасис идва в София за своето първо българско участие. Kаракасис е гореща стока със своите фънки и груви техно продукций подкрепени от основни международни играчи като Kарл Кокс, Mарко Бейли, Kристиян Варела, Валентино Kанзияни, Марко Hастик и холандецът Миша. 2006 бе изключителна за гърка. Освен за собствният си лейбъл OMEGA AUDIO тои не остава незабелязан и издава и за MB ELECTRONICS, INTEC и PRIMATE RECORDINGS. Не е изненадващо, че през 2006-а Аксел Kаракасис перфектно финишира годината правейки дебюта си в ТОП 100 на DJ MAG.

ULTRA359 с гордост представят за първи път в България един от най – горещите продуценти от Великобритания Алекс Kалвер. Cъс своя забележителен техно ориентиран звук този изключително талантлив автор-ремиксър напълно си e заслужил уважението на световната техно сцена. Той има вече над 100 издадени парчета за лейбъли като Glitch, Carnage, Nukleuz, Trippoli, Hydraulix и Short Circuit. Hеговите оригинални продукции и ремикси са в play листа на много от световните топ техно ди джеи сред които D.A.V.E. the Drummer, Robert Natus, Boris S и Pet Duo. Cетовете на Aлекс са винаги пълни с тежък бас и 4×4 ултимативен звук – гаранция за пълен дансинг.

Само "загрявка" наричат организаторите първото издание на HARD LOVE, което през Май събра близо 1200 души в новотокритият Party center в София. DJ Смърф – един от основателите на най- голямата в България компания за промоутиране на електронни партита – Метрополис си е поставил за цел, новата му "рожба" HARD LOVE да стане най-голямата и мащабна Техно проява в България и региона. "Получаваме постоянно запитвания за партито на 3-ти Ноември. Интересното е, че те са не само от цялата страна, но и от Гърция, Румъния и Македония. “Интересът е ласкаещ”– вълнува се Лидия от Ultra359. “Техно сцената у нас е с вече утвърдени позиции. Безупречната организация и безмилостният DJ line up, подкован със световно признати гости от Германия, Великобритания и Гърция гарантират една незабравима нощ." – уверява Лидия.

HARD LOVE 2 е на 3 ноември в зала Xристо Ботев в столицата.

 Билети могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream и Eventim, както и в билетен център НДК – София, Зимен Дворец на спорта, Магазин Медуза – Велико Търново, Магазин Ellectrica – Пловдив и Магазин Dynacord – Бургас. До 3 Ноември нормалната цена на билетите ще е 22 лв. и 25 лв. в самият ден на партито.

Сподели в: