Наближава семинарът за продължителна и успешна комуникация с клиенти

Остават 3 дни за ранна регистрация и две седмици до началото на семинара "Алтернативни канали и формати. Ефективност. Планиране на успеха."

Успехът на проект, сайт, онлайн магазин, блок или фейсбук страница се мери по много показатели – достига ли до планираната аудитория, до какъв брой хора достига, как потребителите възприемат и откликват на съдържащата се тях информация, послание, продукти, услуги и т.в. В тази сложна материя ще ви ориентира семинарът на  ABC Design & Communication – уеб, рекламна и маркетинг агенция, планиран за 6 ноември 2015 г. със заглавие:

Алтернативни канали и формати. Ефективност. Планиране на успеха.

Семинарът ще се проведе в София, за един ден, от 10:00 до 16:30 ч. Лектор ще бъде Жюстин Томс – мениджър Бизнес развитие в ABC Design, експерт по онлайн маркетинг с над 18 години опит; с 12 книги по темата за онлайн комуникациите и Интернет присъствието; блогър, граждански активист и преподавател.

Темите (Имейлът – златен инструмент, Дизайн и съдържание за мейл, Бази данни и продължителна комуникация, Как да измерваме успеха, Как да разчитаме данните от посещаемостта на сайта) ще бъдат полезни за мениджъри на проекти, хора, които стоят зад управлението на сайтове, блогове, страници в социални мрежи или работещи по временен проект.

Цената за ранно записване е 108 лв. с включено ДДС и важи до 25 октомври 2015 г.

Регистрацията се счита за успешна след заплатена такса.

В цената е включен обяд. След завършване на семинара курсистите получават сертификат.

Повече за програмата и формата за регистрацията вижте тук:
http://www.seminar.abcbg.com/

Kafene.bg е медиен партньор на събитието.

 

Сподели в: