Музика, игри и награди в трите фестивални дни в „На тъмно“ зоните

Изненадите около „На тъмно Freestyle“ сцената на SPIRIT of Burgas 2012 продължават! Организаторите от „На тъмно“ ще върнат сумата за билета на един от посетителите, независимо какъв билет си е закупил – еднодневен или тридневен. За целта просто трябва да посетите шатрата „На тъмно“ и да заявите участието си в томболата.

В специалната „На тъмно“ зона всеки фен на фестивала ще открие нещо за себе си, което да го направи още по-съпричастен към фестивалната култура – тениски, значки, татуировки, подаръци и много други. В тази зона ви очакват и много игри, различни работилници и провокации, подготвени от „На тъмно“ отбора, така че заредете се с добро настроение и заповядайте.

Освен „На тъмно“ зоната на SPIRIT of Burgas, пред магазина „На тъмно“ в Бургас (ул. ”Богориди” 16) ще бъде обособена и „SPIRIT of Burgas“ зона, където в дните на фестивала ще можете да закупите билет за събитието, фестивални аксесоари, да изпиете по бира, да участвате в игрите на „На тъмно“ и да станете част от фестивалния дух.

Тази година „На тъмно Freestyle“ сцената ще забърка истински музикален коктейл на посетителите на SPIRIT of Burgas. Първата фестивална вечер (3 август) ще открият Preyah and Smooth, Frappe и Rock a Shock, а Kozza Mostra, Джанго Зе и Ъпсурт ще качат градуса на настроението! Вечерта ще бъде закрита от диджей сета на рапъра 100 Кила.

Джанго Зе се завръщат за втори път на „На тъмно“ сцената, а веднага след участието им фронтменът Мирослав (Морски) заминава за участие на фестивала Мандсток, в Лаго ди Гарда, Италия. Междувременно Джанго Зе завършват и най-новия си клип към песента „Двама“, който се очаква да излезе през септември.
На 4 август 2012 публиката на „На тъмно Freestyle“ сцената ще подгреят Ogi 23 & Feel (TOP STOPPERS) и DJ Sava, и X-TEAM, а веднага след тях се очаква взривоопасната комбинация от артисти на R&B Records, Sniper Records и Rapton Records. Македонците Conquering Lion ще добавят дъб/реге/хардкор настроение към вечерта и веднага след тях на сцената се качват MC NRG D feat. Sensei, Sistah, Gerata и диджеите от Zionlionz Soundsystem.

Последната фестивална вечер (5 август 2012) е отредена за Funkamental, Q-Check feat. Сърмата Хари, DRS, НОКАУТ и грандиозното завръщане на купонджиите от Румъния – Popa Sapka. Вечерта ще бъде закрита подобаващо от DJ Bai Pop и Zionlionz Soundsystem. Няколко дни преди началото на фестивала Сърмата Хари предупреждава: „На „На тъмно Freestyle“ сцената с Q-check ще е истински кютек – подгответе се!“

Напомняме и че във специално обособената MEET THE STAR зона всеки ще може да се срещне с артистите от „На тъмно“ сцената в една абсолютно непринудена обстановка.

SPIRIT of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България, създадено и развиващо се по европейски стандарти. Първото издание на фестивала е през 2008 г., като от самото начало и до днес Община Бургас е съорганизатор на SPIRIT of Burgas, който се провежда под патронажа на кмета господин Димитър Николов.

SPIRIT of Burgas 2012 се осъществява с професионалната подкрепа на Калоян Лалев и 24/7 Event Company, Асен Якимов и Joker Media Rental и не на последно място Solar. Те са в основата на повечето промени в тазгодишния фестивал, както и на концептуалното му развитие в една по-модерна и атрактивна посока.

SPIRIT of Burgas е носител на следните музикални признания:
2008 – сред 15-те най-добри фестивали за Best European Festival на Yourope Festival Awards
2009 – сред ТОП 10 за Best Overseas Festival на UK Festival Awards
2009 – сред ТОП 20 на най-добрите фестивални дестинации в света, според иззданието The Times
2009 – програмата на фестивала е разпространена в европейската мрежа на MTV в 16 страни
2010 – номинация във финалната фаза на ТОП 10 за Best Medium Sized Festivals на първите награди European Festival Awards
2010 – сред ТОП 10 за Best Overseas Festival на UK Festival Awards
2011 – SPIRIT of Burgas е първият и все още единствен български музикален фестивал, който става част от европейската програма CEETEP (Central Eastern European Talent Exchange Program)
2012 – SPIRIT of Burgas е първият и все още единствен български музикален фестивал, който става част от европейската програма ETEP (European Talent Exchange Program)

Цени на билетите до 01 август:
SPIRIT of Burgas 3-day Full Festival Pass – 220 BGN
/SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/
SPIRIT of Burgas 3-day Pass – 140 BGN
Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 3-day Pass – 100 BGN

SPIRIT of Burgas 1-day Full Festival Pass – 110 BGN
/SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/
SPIRIT of Burgas 1-day Pass – 70 BGN
Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 1-day Pass – 40 BGN

От 01 юли стартира продажбата на билети през мрежата на EasyPay и ePay.bg, както и продажбата на билети за къмпинга на SPIRIT of Burgas.

От 09 юли стартира и продажбата на ISIC и DSK Direct билетите, които дават 20% отстъпка от цената на вход. ISIC билетите ще се продават в офисите на USIT Colors, както и на: www.isic.bg Количеството на билетите с отстъпка е ограничено и цените ще важат до изчерпване на количествата. Намалението е само за 3-дневни билети.

Билетите са в продажба в мрежата на www.Eventim.bg

Сподели в: