Музиканти от Норвегия и Англия участват в семинар на открити врати

H.M.S.U. кани всички млади артисти на свободно-достъпна среща с участието на норвежкия продуцент Psychofreud и рап експерта Top Cat
На 16 Декември, Hard Music and Sounds United продължава благородната си инициатива за свободно-достъпни музикални срещи (семинари) с нова инсталация на 19 декември (петък) в столичния партицентър «4KM». Събирането ще се проведе непосредствено преди празничното парти «Дядо Басс», което представя на българската публика едни от най-утвърдените имена на световната джънгъл дръм енд бейс сцена. Специално за събитието пристига фаворитът на MTV и BBC 1 Extra – победителят в категория най-успешен дебют Benny Page. Участие ще вземе и любимия на българската публика талантлив норвежки дръм енд бейс продуцент – Psychofreud, който ще представи своя сет заедно с титаните на микрофона Top Cat и Demolition Man.
Сециален подарък за истинските любители на стила ще бъдат и безплатните практически демонстрации преди началото на събитието. Те стартират в 19:00ч като водеща роля ще играят гостите Psychofreud и Top Cat. Темите, които ще представят те са «продуциране на парче с вокал» и «техники за рап и римуване». Top Cat е известен с книгата си “How to MC”, която разглежда техники за създаване на ефективни вокални лирики. Psychofreud от своя страна печели признанието на световната сцена с множество хитови ремикси на класически рага и реге парчета.

Част от безплатната програма ще бъде и официалното представяне на голям екран на филма от състоялата се през септември мащабна инсталация на световната марка World of Drum and Bass. Двайсетминутния клип отразява изпълненията на легендарните DJ SS, Mampi Swift, Hype, MC Tali и Influx UK.
В деня на събитието ще стане достъпно за свободно сваляне от Интернет новото издание на нетлейбъла HMSU.net. В него са представени творби на Ogonek и съвместен проект на Mocks и младия германски продуцент Zardonic.

По време на партито на 19-ти организаторите ще реализират отново оригиналния си сетъп с общ звук в двете зали и видео в малката от сцената в голямата зала на «4КМ».
На разположение ще са още топъл масала чай, класически джаги и Playstation3 конзола.
Билети за Дядо Басс могат да бъдат закупени на цена от 20 лв. от разпространителската мрежа на Тикет Про и в магазини Корпорайд, Брейкпоинт, Дюкян Меломан и Корпорайд.
На място цената е 25 лв.
Книгата на TOP Cat може да бъде закупена от:
http://www.juno.co.uk/products/311769-01.htm
Видеото от WoDnB е достъпно от Vimeo:
http://www.vimeo.com/2526834
Събитието се осъществява с любезното съдействие на Норвежкото Посолство

Сподели в: