Музикални таланти от 3 до 30 години пеят благотворително за деца в неравностойно положение

На 21 Декември от 19:00 часа на сцената на Модерен театър първата по рода си вокална школа в България – Voice Academy, ще представи най-добрите си ученици в Благотворителен коледен концерт-спектакъл.

Младите певци ще посветят изпълненията си на децата лишени от родителска  грижа, а Voice Academy ще дари половината от приходите от продажбата на билети на SOS Детски селища България, заради вярата, че всяко дете заслужава да бъде ценено, обичано, да развива талантите и да сбъдва мечтите си.

Двадесет и двама от най-добрите ученици на школата, на възраст между  3 и 30 години, ще заредят публиката с празнично настроение, изпълнявайки обичани джаз и поп балади, актуални хитове, детски и коледни песни. В коледния спектакъл на Voice Academy, дядо Коледа пристига ненадейно в школата, докато талантите трескаво репетират грандиозен спектакъл за посрещането  му. Настава истинска суматоха, но младите изпълнители се амбицират да покажат  най-доброто от себе си, за да зарадват специалния си гост.

За Voice Academy 

Voice Academy  е музикално-образoвателен комплекс, посветен на цялостното пълноценно израстване и възпитание на деца от най-ранна възраст. Концепцията на Voice Academy е разработена в две направления – Вокална школа за специализирано музикално обучение и общообразователен център за грижа и възпитание – Къща за музика и игри.

Вокална школа Voice Academy се е посветила на откриването на млади музикални таланти, разгръщането на техния потенциал и превръщането им в успешни артист-изпълнители и личности. Основната цел на обучението е съвършено овладяване на певческото  изкуство и усвояването на комплексни умения,  чрез които възпитаниците на школата да са подготвени за високите изисквания на съвременния музикален шоубизнес и силната конкуренция в световен мащаб.

Програмата на Voice Academy се базира на уникална система за създаване на комплексни музикални изпълнители. Тя се основава на поетапното развиване на разнообразни умения у децата като – пеене, танц, артистично присъствие, музикална интерпретация, импровизация, свирене на музикален инструмент и умение да се съчетават всички тези компоненти.

„Създадохме Voice Academy, за да предложим на децата с музикален талант комплексна подготовка за голямата сцена. Тя включва не само различните аспекти на вокалното изпълнение – самостоятелно, в ансамбъл, с микрофон, в студио, със собствен акомпанимент, но и разработването на индивидуален сценичен стил за всеки млад изпълнител.”

***
Белослава избра таланти за Voice Academy

Сподели в: