Музикалната звезда Патрисия Каас идва у нас

Нежната музика на една от най-успешните френски певици Патрисия Каас ще завладее сърцата на българските фенове само след няколко месеца. Французойката  ще дойде за първи път в България по покана на Болкан Ентъртейнмънт и ще направи концерт в зала 1 на НДК на 12 юни (петък) 2009г.

Звездата е на световно турне, което представя последния й албум "Кабаре" и София ще е част от тура й. Албумът съдържа 12 композиции, представени като едно вълшебно и красиво пътуване между Берлин, Париж и Буенос Айрес.

Френската певица с един от най-красивите гласове в музикалния свят ще ни потопи в своя вълшебен свят от джаз мелодии. Певицата има множество награди в дългата си кариера, като е била откритие на годината, Най-добър френски изпълнител на годината и Най-продаван френски артист в чужбина.

През 2002 година Каас дебютира и в киното във филма „И сега, дами и господа" (And now ladies and gentlemen)  на Клод Льолуш, в който си партнира с британския актьор Джеръми Айрънс. През 2009г. Патрисия Каас ще представи Франция и на конкурса Евровизия, чийто финал ще се проведе в Москва през май.

Сподели в: