Мрачна среща с оживелите духове на Булгаков на специалния прием на Професор Воланд

Totally Erected Events стартира концетпуални, театрализирани партита в клуб Маскара всеки последен четвъртък от месеца. Клубът ще променя своята визия съгласно заявената тема – дизайнът на помещението, сценарий, светлинното решение, музикалната политика и костюмите на персонажите се подчиняват на една обща идея, превръщайки обикновеното парти в истински спектакъл. Всеки месец темите са различни – , Mляко и Шоколад, Кино парти, са само малка част от всичко, което предстои.

В нощта срещу Вси Светии (30 октомври) се състоя Балът на свещените чудовища в чест на Майстора и Маргарита по покана на Професор Воланд и клуб Маскара. Всички любители на силните усещания имаха невероятната възможност да се срещнат с „оживелите“ духове от класиката на Михаил Булгаков. Артистичната концепция на Totally Erected Events „събуди“ култовите герои от романа на Булгаков със смела препратка към нощта на 3 май 1929 година. В апартамент 302 на улица „Садова“ кралят на мрака Воланд дирижира бал. Той празнува триумфа на тъмната сила. Седемдесет и девет години по-късно, на 30 октомври 2008 г., стрелките на часовника приближиха полунощ с трепетно усещане – вратите на мрака се отвориха в клуб „Маскара“ за продължение на зловещото забавление под формата на уникално парти.

В ритъма на валса призраците на мрака призоваха всички присъстващи към специална среща – с Майстора, професор Воланд, както и много други представители на нечистата сила, тържествуващи в тази тайнствена нощ. Boris the Heartbreaker потопи танцуващите в прегръдките на рицарите на тъмната сила. Изненадите започнаха още от самото начало – пред входа гостите бяха посрещани от  говорещия котарак Бегемот и полуголата рижа девица Хела. Всеки гост получи напръстник адска смес. В “руската стая” съдбата на гостите разчиташе истинска гледачка на карти таро. Десет минути преди отброяването на полунощ и началото на бала котаракът Бегемот и Хела призоваха присъстващите в очакване на Мессира. Експлозии и внезапно появили се пратеници на Мракапровокираха гостите в трепетно очакване на избиране на кралица на бала – Маргарита.

Вижте снимки тук

Сподели в: