Моят град

Конкурсът приключи!

Благодарим на всички участници за прекрасните фотографии, които ни изпратиха. С красотата, която ще представим на изложбата Моят град вие правите нашия празник още по-цветен и красив.

Каним Ви, на фото-изложбата Моят град по случай третия рожден ден на Kafene.bg, която ще открием на 1 юли 2010 г. (четвъртък) от 18:30 ч.в книжарница "National Geografic" и "Пингвините" в подлеза на СУ "Климент Охридски".

Изложбата представя най-добрите фотографии, получени от Kafene.bg в конкурса Моят град, проведен през месеците април – юни 2010 г. и ще продължи до края на месец юли.

Заповядайте на чаша вино и торта за празника на Kafene.bg.
Ще се радваме на Вашето присъствие.

А ето и тези, които ще получат книга и грамота от Kafene.bg:
Александър Синигеров
Теодора Колева
Красимира Петрова
Ралица Баева
Сиана Беличовска
Ели Христева
Вячеслав Попов
Пламен Иванов
Лилия Любенова
Марина Делимаркова

Каним всички да получат своите награди на откриването на изложбата, а тези които не успеят да присъстват и са от София ще могат да ги получат от нашия офис на адрес: ул. Никола Славков 41, ет. 3, ап. 26, а тези които са от страната да изпратят точен пощенски адрес и пощенски код.

Вижте снимките и още снимки
Честито!

Скъпи приятели,

съвсем скоро любимият ни сайт Kafene.bg ще навърши три години. Искаме да отбележим този празник с изложба фотографии на тема Моят град.

Във всяко населено място има красиви сгради и оригинална архитектура, която е характерна за отделните райони на България. Въпреки многобройните дупки, непочистени улици и олющени фасади има и чудесни кътчета на които ни се ще да се полюбуваме. Нека ги покажем.

В разгара на пролетта се обръщаме към вас с предложение за фотоконкурс.

Пролетта традиционно е сезонът който ни носи много зеленина и слънце, идеално време за градска разходка. И докато се разхождате не забравяйте да следите за красивото в архетектурата на вашия град.  След, което ще очакваме вашите снимки на които основни елементи от композицията на снимката да са красивите градски елементи. Изпращайте ни своите фотоси (по възможност с висока резолюция) на адрес konkurs@kafene.bg до 15 юни 2010 г.

Десет от най-добрите фотографии ще получат награди.
Награждаването ще се състои на рождения ден на Kafene.bg на 1 юли, а къде ще бъде то – все още запазваме в тайна!

Успех!

Сподели в: