"Моята програма – йога за възстановяване след раждане" от Светла Иванова

След „Моята програма – Йога за бъдещи майки“ Светла Иванова направи и диск „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“.

Това са личните програми за добра форма по време на бременност и след раждане на певицата и писателка Светла Иванова. Тя се занимава с хата йога от 15-годишна. Заради дългогодишната й практика, приноса в популяризирането на системата, както и личните й постижения в тази област, често е канена за съдия и почетен патрон на йога турнири, включително на първото европейско първенство по йога, проведено у нас.

Вторият диск е идеален и за всички жени, които искат да поддържат добра форма с йога независимо от възрастта. Програмата е подходяща и за майки и жени, които никога не са се занимавали с йога.

Ще ви помогне да премахнете излишните килограми, да стегнете коремните, тазовите мускули, да подобрите гъвкавостта на гръбнака, а и изобщо на цялото тяло.

Голямо предимство на дисковете е стилното им поднасяне и компанията, която ще ви прави чаровната изпълнителка, както и домашния уют, в който може да практикувате в желаното от вас време. Така, без да се налага да се съобразявате с точен час, търсене на място за паркиране и разход на допълнителни средства, ще се радвате на добро здраве и настроение. За това ще допринесе и кадифения тембър на певицата, както и фонът, на който асаните се изпълняват – приятна релаксираща музика, звуци от природата и галещи ухото мелодии, изпълнени с класическа китара.

Втората програма е разделена на отделни части, които могат да се комбинират по между си, или да се правят според нуждите и времето, с което разполагате.

Първата част е основната самостоятелна йога програмаподходяща за всички жени. Това ще е само вашето лично време в което да се възстановите чрез асани – така се наричат упражненията в йога.

Втората част включва упражнения с елементи на йога с вашето бебе. Тя е за моментите, в които нямате възможност да се отделите от него, но поне ще ги използвате за ударно стягане на най-променените от бременността части от тялото и крайниците, а именно – ханш, бедра и корем.

Накрая е дишането и релаксацията, които ще ви помогнат да се заредите с енергия и да премахнете напрежението, умората и стреса.

Предстои ви един приятен час физическо натоварване и духовно и психическо разтоварване.

Дискът издава издателство „Сиела“.С подкрепата на „Ивентас“, верига магазини „И за мама“, магазин „За бебо“ (www.zabebo.bg)

В момента програмата може все още да се намери в някои от павилионите за вестници и списания на специална цена от 5.90лв. След края на месец ноември ще се предлага само в книжарниците на редовната цена от 15лв.

Очаквайте от поредицата „Йога за родители и деца“.

Програмите са консултирани с нужните специалисти и йога-инструктори.

Сподели в: