Моноспектакълът "RED 2 – аналогов човек в дигитален свят"

Новият сезон на втората част на моноспектакъла на Радослав Йорданов "RED" започва! Продължението се казва "RED 2 – аналогов човек в дигитален свят" и може да се гледа на 16 октомври, неделя, от 20:00 ч. в кино "Влайкова". Вход свободен.

* * *
Актьорът и режисьор Радослав Йорданов доказа, че "RED2" си струва и даже е още по-интересен от първия спектакъл "RED", който набра близо 100 представления. Персонажите във втората част са с нови истории, още по-силни и вълнуващи от предишните, а смехът все така присъства на вълни в залата от началото до края на представлението.

"RED" беше направо фурор. Хората толкова много го харесаха, че буквално се принудих да направя втора част. На всичкото отгоре всички казват, че е по-добра от първата. Това ме мотивира! Страшно много ме зарадва, понеже "RED 2" е по мои текстове" – казва младият творец. И действително, персонажите са запазили консистенцията си, но са съвършено различни в изказа и новите си истории. Всички са променени коренно, а спиращите дъха сентенции и сега остават в главите на хората след представлението. Подзаглавието
"Аналогов човек в дигитален свят" говори съвсем правдиво за целенасоченото послание на автора. Запазено е и взривяващото начало, този път с още по-интересното присъствие на един радио водещ, решен да превърне сутрешния блок в арена на истината!

Ако скоро не сте се смяли от сърце, заповядайте на "RED 2"!

Вижте още:

Радослав Йорданов: Театърът е лек срещу мъртвата маса бездуховност и чалгата

Сподели в: