Момичетата от Хипнотик с ново видео

Момичетата от Хипнотик сe завръщат с ново видео и провокативен имидж

След кратката пауза заради появата на дъщеричката на Гери Алексиева, момичетата от Хипнотик се събират, за да снимат ново видео. Клипът е към класиката „Asturias”, включена в предстоящия албум на групата. Режисьор на видеото е фотографката Блага Димитрова, която сама предлага на момичетата концепция за клип. Вдъхновена от начина, по който Хипнотик интерпретират класическата музика, тя залага на идеята на силните контрасти. Провокативен имидж и динамично сменящи се визии са част от впечатляващото видео, а за уникалния стайлинг на момичетата се грижат модните марки Андрюс Фешън и Фокс, както и младите дизайнери от Ашанте. Видеоклипът на Хипнотик е поредното творческо предизвикателство за небезизвестната фотографка Блага Димитрова. Освен с ексклузивните си кадри по поръчка на немския национален авиопревозвач, напоследък тя фокусира публичното внимание и с мащабния си проект "Без граници", успял да запечата в снимки и звук живота на млади български музиканти в чужбина.
Музиката на „Asturias” е на испанския композитор и пианист Исак Албениц. Настоящата интерпретация на известната композиция е създадена специално за Хипнотик от Маурицио Абени, чието дело са и аранжиментите на предстоящия им албум. 
В момента Хипнотик завършват работата си по още една и още по-нестандартна версия на “Asturias”, която ще бъде представена заедно с видеото в специална промоция в началото на ноември.

Сподели в: