"Мокри поръчки" на носителя на Оскар Стивън Содърбърг

В завладяващия нов шпионски екшън на носителя на Оскар Стивън Содърбърг (Бандата на Оушън, Трафик), специалистка по тайни операции става ренегат, когато научава, че хората, на които е доверила живота си, са я предали и изложили на опасност всичко, което тя цени.

Малъри Кейн (Джина Карано) е отлично обучена агентка, която работи за частна компания, наемана от правителството за най-мръсните операции в най-опасните кътчета на света. След като успешно освобождава китайски журналист, взет за заложник в Барселона, тя открива, че той е бил убит – а всички улики сочат директно към нея. Внезапно тя се оказва мишена за опитни наемни убийци, които познават всичките й трикове. Малъри осъзнава, че е била предадена от вътрешен човек. Но от кого? И защо?

Принудена да бяга, Малъри прави поредица от дръзки ходове, за да се измъкне от преследването на местния специален полицейски отряд, само за да се озове на мушката на много по-смъртоносни сили. Пресичайки множество международни граници, тя се изплъзва от паяжината на полицейски служители и частни агенти, докато вариантите пред нея се топят като сняг. Все по-отчаяна да изчисти името си и да разкрие истинския предател, Малъри използва специалното си обучение да създаде гениален – и опасен – капан. Но когато всичко отива по дяволите, Малъри осъзнава, че ще бъде убита без никакво замисляне, ако не успее да обърне нещата срещу своя безмилостен противник.

Шампионката по смесени бойни изкуства Джина Карано участва във филма заедно с Чанинг Тейтъм (G.I. Joe: Изгревът на Кобра, С дъх на канела), Майкъл Фасбендър (Срам, Гадни копилета), Юън Макгрегър (Писател в сянка), Антонио Бандерас (Десперадо), Майкъл Дъглас (Уолстрийт: Парите никога не спят) и Бил Пакстън (Титаник).

Стивън Содърбърг режисира сценария на Лем Добс (Kafka, The Limey). Филмът е продуциран от Грегъри Джейкъбс (Заразяване, Информаторът). Музиката е на Дейвид Холмс (Бандата на Оушън, Извън контрол). Технически консултант е специалистът по контратероризъм Арън Коен. Изпълнителни продуценти са Райън Кавано (Войната на боговете, Каубои и извънземни), Тъкър Тули (Войната на боговете, Високо напрежение) и Майкъл Полер (Заразяване, Информаторът).

Премиера в България: 27.01.2012

Световна премиера: 20.01.2012

Страна : САЩ, 2011
Екран: 2,35:1
Дължина: 2558 м
Времетраене: 93 мин

Разпространява ТАНДЕМ ФИЛМ

Сподели в: