Моето свежо съботно утро

Приключи играта на ЕРА и Kafene.bg „Моето свежо съботно утро”!

Благодарим на всички, които споделиха с нас своите ритуали за свежо утро и пълноценен ден. Нека дните ви са изпълнени със светлина и добро настроение!

Според победителите в играта най-сигурните начини да се заредиш с енергия за съботния ден са широка усмивка, ароматът на силно кафе и топли банички, нежните целувки на любимия човек. Няма как да не се съгласим с тях, нали?

Ще добавим и нашето предложение за прекрасна съботна сутрин – хубава книга, която да ни вдъхнови за предстоящия ден.

А ето и при кого отиват наградите:
Силвия Илиева от София ще получи комплект книги от издателство ЕРА.
А Велислава Райдовска от Смолян и Радост Георгиева от Варна ще четат книгата „Събота сутрин в Манхатън”.

Честито!

Пролетта идва с бурни емоции и аромата на силно кафе!
Участвайте в играта на издателство ЕРА и Kafene.bg!

Тонизиращи упражнения, горещо кафе или студен душ… Споделете своите сутрешни ритуали за свежо утро и пълноценен ден на office@erabooks.net  до 20 април 2010 г.

Най-интересните предложения ще бъдат наградени с книги от ЕРА – за прекрасна съботна сутрин в компанията на приятна книга и чаша ободряващо кафе.

Знаете ли как една чаровна англичанка се справя с предизвикателствата на големия град?

„Откакто стъпих в Ню Йорк се чувствам така, сякаш всеки магазин и булевард ме даряват с най-сърдечна прегръдка. И макар че тук преживях доста трудности, градът някак си винаги смекчаваше ударите… също като верен приятел, който те съветва да проявиш търпение, защото в крайна сметка нещата ще се оправят… Силия е сред първите ми истински приятели в града. Тя живее в елегантна къща и всяка съботна утрин се срещаме там на кафе, за да разрешим световните проблеми…”

Така започва историята на Роузи в книгата „Събота сутрин в Манхатън” – свеж и забавен роман с неустоимия аромат на силно кафе.

Успех!

Сподели в: