Модерен Театър за И АЗ МОГА

И АЗ МОГА започва да си партнира с Модерен театър.
„Модерен театър” е първият частен театър на културната карта на България и единствения театър в София, който отговаря на европейските стандарти за достъпност за хора с увреждания.

На 06 oктомври (вторник) от 19:30 за И АЗ МОГА ще се играе спектакъла на Касиел Ноа Ашер „Нищо по-хубаво” от Оливер Буковски или как…„Една жена разкрива най-срамните си тайни под формата на мръсен виц.”

Театърът предоставя своята платформа за реализиране целите на националната инициатива И АЗ МОГА. Дава възможност на деца с увреждания да посещават свободно неделните представления на актьора Ненчо Илчев.

За повече информация пишете на: info@icantoo.eu или вижте www.icantoo.eu/

Съвместната дейност на Модерен театър и И АЗ МОГА цели промяна на обществената нагласа към децата с увреждания и интегрирането им в обществото.Чрез изразните средства на изкуството И АЗ МОГА внася проблемите на тези деца постоянно в медийното пространство.

По време на спектакъла във фоаето на театъра ще се продават аксесоари I Can Too, средствата от които се набират във фонд за създаване на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
Може да подкрепите инициативата и като изпратите SMS на 14 15 или тел. обаждане на 09005 14 15.

Сподели в: