Модерен театър започна 2010 амбициозно

Да играеш жертвата” на братя Преснякови е последното заглавие от репертоара на най-младата софийска сцена, което категорично даде заявка, че ще е най-новия театрален хит. Представлението, чийто режисьор е артистичният директор на театъра Ивайло Христов, събира на сцената целия актьорски състав, провокира зрителите и ги изпраща замислени с усмивка.

Божествата на касапите” – последната пиеса на Ясмина Реза, в чиято лондонска реализация участва Рейф Файнс, а в началото на 2009 година се състоя премиерата на Бродуей е другото заглавие от афиша на Модерен Театър, което определено трябва да отбележите в своя културен афиш.
Какво се случва, когато две двойки родители се срещат за да поговорят как да се справят с необузданото поведение на децата си? Може би две пораснали момчета ще намерят решение чрез спокоен и рационален дебат за нуждата да покажат на децата си как да се държат подобаващо? Или това ще се превърне в една истерична нощ на обиди, скандали, припадъци и сълзи за лека нощ. Момчетата винаги са момчета, но възрастните обикновенно са лоши, много лоши!
Уникални са изпълненията на Асен Блатечки, Явор Бахаров и Иван Радоев в съвременната християнска притча с черен хумор тип Тарантино – "Самотният запад". Двама братя – непредвидими, не…морални, диви, смешни и напълно достоверни. За тях едно отцеубийство е по-малко престъпление, отколкото убийството на някое куче. А любимите им вещи – по-ценни от собствения им живот.

Клюки от ада” е другото ново заглавие в афиша на Модерен театър. Спектакълът вече няколко години успешно се играе на сцената на театър „Сълза и смях”. Комедията на Фенуик с участието на Ивайло Христов, Васил Михайлов и Деляна Хаджиянкова е другата изненада за зрителите на най-младия театър в София.

Програмата за януари:

20.01 – Да играеш жертвата
Сценичен вариант и режисура Ивайло Христов
с участието на Тодор Близнаков, Иван Бърнев, Иван Радоев, Искра Ангелова, Стефания Колева, Пламен Сираков, Стефан Спасов, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева,
Илиана Лазарова, Анастасия Лютова, Кристина Янева, Ивайло Драгиев, Явор Бахаров, Милко Йовчев, Благой Бойчев и Ованес Торосян

22.01 – Енигматични вариации
с участието на Веселин Ранков и Пенко Господинов

26.01 – Секс, наркотици и рокендрол с участието на Асен Блатечки

27.01 – Божествата на касапите

28.01 – Да играеш жертвата

29.01 – Самотният запад
с участието на Асен Блатечки, Иван Радоев, Явор Бахаров и Радина Кърджилова

31.01 – Клюки от ада с участието на Деляна Хаджиянкова, Васил Михайлов и Ивайло Христов

Цени на билетите 10 лв
При покупка на над 20 билета специална 30% отстъпка!
За ученици и студенти – 50% отстъпка

Работно време:
от 9.00 до 19.30 ч.,
събота и неделя от 10 до 17ч.

Сподели в: