Младежите от SOS Детски селища България отново ще готвят с Ути Бъчваров

На 12 април от 12.30 ч. до 16.30 ч., в Mall of Sofia АВО-Бел Езиков и изпитен център ще организира станалата вече традиционна благотворителна изложба-базарТрадиции и кухня на англоговорящите държави”. И както повелява традицията тя ще е в подкрепа на SOS Детски селища България.

Учениците на АВО-Бел и техните преподаватели за пета поредна година показват своите готварски способности и познания за англоговорящия свят като така събират средства с цел покриване на разходите, чрез които ще се осигури достъп до образование на децата от SOS Детски селища България.

Четирите предходни издания на сладкия базар събраха за благородната кауза на SOS Детски селища почти 14 000 лв. Надяваме се и тази година да успеем да помогнем, така че елате, хапнете, забавлявайте се и помогнете!

За първи път ще бъде организирана сцена с музикални изяви на млади таланти от БГ Радио, чаровните деца от Бон-Бон и специалното участие на деца от SOS Детски селища България. По традиция водещ е Ути Бъчваров.

Събитието ще се проведе с любезното съдействие на Столична Община и Mall of Sofia, както и с медийното партньорство на БНТ, ТВ7, БГ Радио, радио Зорана, в-к Стандарт, в-к 24 часа, сп. Мениджър, сп. „Образование в чужбина“, сп. Good Food, сп. Business Week, iNews, Метрореклама.
Партньори на събитието са: Д-р Йоткер България; Куадрант Бевъриджис АД – официален представител за България на продуктите на Пепси; Рекламна агенция Неда.

АВО-Бел Езиков и изпитен център  (www. avo-bell.com) е създаден през 1990 г. като АВО-3 Училище за английси език. Като единствен в България акредитиран учебен център от международната асоциация за оценка и акредитация на качеството на езиковите услуги EAQUALS, АВО-Бел гарантира обучение в съответствие с най-високите международни стандарти. АВО-Бел е оторизиран отворен изпитен център от Университета Кеймбридж и провежда изпити на територията на цялата страна. Езиковият център предлага пълен спектър курсове по английски език за всяка възраст и ниво на владеене на езика; квалификационни курсове за преподаватели – сертификат и диплома на Университета Кеймбридж.  
Сдружение SOS Детски селища България (www.sosbg.org) вече 23 години се стреми да осигурява дом, пълен с обич, на децата и младежите, които са лишени от родителска подкрепа, или са в риск да загубят семейната си среда. Основополагащ за дейността е подходът, фокусиран върху детето. Той предполага предоставяне на услуги или осигуряване на вид грижа, съобразени с най-добрия интерес на всяко едно дете.Сдружението работи в две локации, където се прилага програмата “SOS Детско селище”. Първата локация, в която работим, обхваща София – Радомир – Дрен, а втората – Велико Търново – Габрово – Трявна. SOS Детски селища България се грижи за около 750 деца в своите програми и проекти: SOS детските селища в град Трявна и село Дрен, SOS младежките домове в София и Велико Търново, и Центровете за семейно консултиране и подкрепа в София, Радомир, Велико Търново и Габрово.           

Събитието ще се проведе на 12 април 2014 г. в Mall of Sofia, бул. „Ал. Стамблийски“ 103 от 12.30 до 16.30 часа.

       

Сподели в: