Младата и чаровна изпълнителка Поли Генова блести с нов летен хит

Младата певица Поли Генова, една от основните претендентки на миналогодишния конкурс „Евровизия”, отново блести с пълна сила на българската сцена. Завърнала се с голямата международна награда от конкурса за млади таланти в италианския град Fiuggi, талантливата изпълнителка успешно се идига на няколко фронта. След като популярният композитор, аранжор и саунд-дизайнер Константин Марков – основател на група „Тангра", се свърза с продуцента на Поли – Рози Караславова и я покани да запише песента „Всеки Ден”, сингълът беше избран за слоган на ТВ7. Новият летен хит на изпълнителката е дело на самия Костантин Марков (музика и аранжимент) и творческия тандем „Ивъ&Петровъ" (текст) .

Рефренът на „Всеки ден” заведно с лика на Поли Генова се върти в ефира по няколко десетки пъти на ден, а освен това гласът й може да бъде чут и в най-новото вечерно ток шоу „На Инат” по ТВ7. Това никак не е случайно, защото Поли отново е поканена да работи като част от бенда на Дани Милев и всяка вечер радва зрителите с изящния си глас в сатиричното тв шоу с виртуален водещ – магарето Марк О’Селски.

Готови са първите няколко сингъла от предстоящия пилотен албум на младото дарование. Новото свежо парче с летен привкус „Едва ли” вече е факт и стремглаво се изкачва в българските радио класации. Песента е внимателно избрана от самата Поли и нейния продуцент Рози Караславова, която всъщност осъществява връзката с авторите на песента Symphonics. Зад името стоят двамата композитори Борислав Миланов и Себастиан Арман. Удивени от гласа и професионализма на Поли Генова, авторите предлагат песента да бъде реализирана в собственото им студио във Виена. Освен с работата си с български артисти, двамата композитори могат да се похвалят и със съвместни проекти със световноизвестни изпълнители от ранга на Lеona Lewis, първата жена победител в британското музикално шоу X Factor, и германската евро денс група Cascada, чиято вокалистка е телевизионната водеща с британо-немски произход Натали Хорлър. Любопитен е фактът, че текстът на „Едва ли” е в съавторство между Борислав Миланов и самата Поли Генова. Композицията е закачлива препратка към актуалната напоследък тема за метериалните неща, вълнуваща доста творци. Песента е вид на предизвикателство и учи как младите дами да бъдат силни и да не се поддават на изкушенията на деня. ”Именно с такова настроение и насоченост ще бъде и сценария на видеото към песента, което ще заснемем до броени дни” ,споделя продуцента на Поли – Рози Караславова.

Поли Генова ще пее заедно с най-добрата българска фънк банда „Дърти Пърчийс” на тазгодишните издания на фестивалите „SPIRIT of Bourgas” и Apollonia. Иключително впечатлени от певческия й талант и професионализъм, „Дърти Пърчийс” канят младата певица да замени един от най-емблематичните гласове на родната сцена – Амалия. Вокалистка на групата е на турне заедно с Робин Гиб от „Би джийс” и е напълно спокойна, че ще има достоен заместник тук в лицето на Поли, която познава от малка.

Създател и басист на „Дърти Пърчийз” е Христослав Галилеев-Гальо, собственик на клубовете Swingin’ Hall и Soul in DA Hole. Към уникалния китарен саунд на Иван Лечев, барабаните на Николай Танев и брассекцията – Мишо Йосифов с тромпет и Велислав Стоянов с цугтромбон -специално за двата фестивала ще се присъединят маестро Живко Петров и гласовитата Поли Генова.

Сподели в: