Мишо Шамара издава фатален албум Хляб и амфети““

Мишо Шамара издава своя 13 албум под нов псевдоним – Big Sha. Албумът се казва „Хляб и амфети” и вече е на музикалния пазар от Frontline Hustle/ Вирджиния Рекърдс.

Тавата гъмжи от разбиващи фийчъринги, включително такива с презокеански колеги на родната хип хоп звезда. Едно от парчетата, Cook It Up, Мишо записва с Drag On от Ruff Riers. По време на записите на вносния гангста, протеже на DMX, му е доста трудно да произнесе Ша-ма-ра и така се ражда новото артистично име на Мишо – Big Sha.

В албума има още четири парчета на английски, естествено, едно от тях е и смазващият сингъл World Wide Players заедно с чикагските рап герои Crucial Conflict. Точно тях на последните музикални награди на телевизия BET продуцентът на  Лил Уейн и един от най-важните хора в бизнеса, BABY, обяви като бащите на модерния южняшки звук и течение в хип хопа. Видеото към World Wide Players е снимано в Щатите и България и вече подгрява феновете от тв ефира. 

Big Sha не е от търпеливите и вече е готов и с трето видео от албума, към парчето We Them Boyz, feat. Mitzzo. Тук задължително трябва да кажем, че за „Хляб и амфети” варненският рап гуру е записал съвместни парчета и със софийски легенди като Васко Теслата, Шошо от Димна завеса и бате Сашо. „Годината е друга, положението – също”, коментира стоплянето на отношенията Мишо. „Сякаш бг рапърите пораснахме и мислим малко по-позитивно. С Шошо една вечер се напихме и осъзнахме, че не сме толкова различни и даже можем да бъдем доста добри приятели.”

Нищо позитивно обаче няма в мнението на Big Sha за останалата част от ситуацията. И ако се чудите какво точно означава името на фаталния в дългата кариера на Шамара албум, обяснението е много просто: „В България всичко е хляб и амфети, водка с кола, AUDI A4, чалга и супер смешни диско прически. Това е.”

Всичко останало се случва на един от най-посещаваните бг профили в MySpace: 
www.myspace.com/mishoshamara

Сподели в: