Мис Лидия грабна приза за Най-добрата жена ди джей в Югоизточна Европа


Българската първа дама на техното Мис Лидия грабна приза за Най-добрата жена ди джей в Югоизточна Европа на официална церемония на нaградите SEEME в София.  На 20 юни eнергичната брюнетка добре позната от партитата на Метрополис стяга мощно парти в столичният клуб Ескейп по повод първата си награда и рожденният си ден.

Създателите на  техно фестивала HARD LOVE, Мис Лидия и eдинственият българин номиниран за Най-добър техно диджей на наградите SEEME диджей Смърф(Metropolis) известни като Ultra359, отновоса на път да разтърсят нощният живот на София. Свикнали да ги виждаме рамо до рамо с техно величия като Adam Beyer, Umek, Fergie и Carola сега техно тандема се е заканил да ви накара да изберете българското. ROBOLOCO e новото парти приключение в галактиката на минимал техно хауса, с изцяло български герои, което Ultra359 са ви намислили. «Отдавна търсихме  момента да имаме собствена вечер, в която да можем да разгърнем изцяло последните си музикални вкусове без да се съобразяваме с госта ди джей.» – коментира ROBO Смърф. «Искаме да върнем силата на българските артисти, които клубовете като че ли малко позагърбиха увлечени в битките си за международни имена.» – добавя най-добрата сред жените LOCO Лидия. Зa първата ROBOLOCO вечер домакините ще споделят пулта с най-добрият играч на стоковата борса сред диджеите Виктор Головченко – известен на публиката като  Vityaz.

Билети на цена от 10 лв могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketsream и Еventim, а специално за дамите рожденничката е обявила вход свободен до 24:30.

Бъди ROBOLOCO на 20-ти!

Сподели в: