Мис България в нов тв формат

Конкурсът “Мис България 2008” ще се снима през юли и ще се излъчи в началото на септември.

“Мис България 2008” е телевизионен формат, който за пръв път проследява избора на най-красивата българка по нетрадиционен за конкурса и възможно най-атрактивен за зрителите начин.

“Мис България 2008” е проект, съчетаващ риалити шоу и конкурсна гала вечер, която ще се излъчва на живо и на която ще се избере новата Мис.

Форматът дава възможност на зрителите да опознаят всяка от претендентките – както физическата им красота, така и особеностите на характера им.

За първи път “Мис България 2008” ще бъде избрана пряко от зрителите чрез изпращане на sms, като така се уважава единственият обективен вот – този на зрителя.

За разлика от другите издания, кандидатките за Мис България ще живеят заедно в продължение на 9 дни, изолирани от околния свят в затворен хотелски комплекс, наречен “Имението”, където ще се подготвят за представянето си на Големия финал.

Предвижда се  конкурсът да се състои от общо 11 телевизионни епизода, в част от които да се излъчват видео материали за момичетата.

Именно чрез тях зрителите се запознават с качествата на претендентките и имат възможността да гласуват за своята фаворитка. По този начин реално се определя нейната позиция в конкурса.

Освен откровенията на момичетата, в епизодите присъстват и специални  рубрики, в които известни личности коментират всичко, което се случва в “Имението”.

“Мис България 2008” има и официално жури, което взима отношение по подготовката на участничките и има право на вот.
    
Организаторите водят преговори с три национални телевизии за излъчването на националния конкурс за красота “Мис България”.

Сподели в: