Мис "Аква 2008" подкрепя борбата с рак на гърдата

Днес от 20:00 часа във вила “Аква” (луксозната морска вила на Августин Пейчинов) ще се проведе конкурса Мис “Аква 2008”, съобщиха от агенция ПРоФайл. Той се организира от Яненка Люцканова (Мисис България за 2003 г. и трета подгласничка на конкурса Мисис Свят 2003 г., проведен в Лас Вегас), съвместно с фондация “Утре за всеки”. Сериозният проблем с рака на гърдата при жените подтикват Яненка да покани фондация "Утре за всеки” съвместно да представят конкурса Мис "Аква 2008” с благотворителна цел, с което тя изразява своята съпричастност.

Събраните средства от даренията ще бъдат предоставени за изграждането на Дневен център “Аюрведа” – гр. София за възстановяване и рехабилитация на оперираните жени от рак на млечната жлеза. Специално за конкурса ще пристигне г-н Марио Торе – мениджър на италианската марка за бижута “ZOPPINI”, който подпомага и инвестира средства в борбата срещу рака, като отделя процент от продадените бижута.
 
Членове на журито ще бъдат Яненка Люцканова, Даниела Янков – бивш модел и водеща на предаването "Рекордите на Гинес" по сръбската телевизия, Марио Торе – мениджър на ювелирната компания “ZOPPINI”, Магдалена Ангелова – PR на фондация за борба с рака на гърдата "Утре за всеки", продуцентката на "Огледала" Александра Иванова, футболната легенда Трифон Иванов и други.
Водещи на с9ъбитието ще са Андрей и Иван от предаването "Сблъсък".

Победителката
ще добие правото да представя България на Мис "Туризъм Интерконтинентал 2009" в Доминиканската република. Освен І, ІІ и ІІІ място награди ще получат лицата на модни къщи "Маго", "Тани" и "Анита Мейзер", както и избраницата на сайта www.elitefashion.eu. Короната е обсипана с камъни "Сваровски".

Следващата инициатива на националната благотворителна кампания "Утре за всеки” са “Лайф Стайл” номинации, които ще се проведат на 22 август 2008 г.

Сподели в: