Мистър Варна 2007

На 5 ноември 2007 г. за първи път се проведе шоу спектакъл мистър Варна на класическата сцена на Драматичния театър във Варна. Това е новаторско шоу, което се провежда за първи път в града.
По сценария и режисурата на Кирил Аспарухов шоуто беше в три тура с 12 претендента за титлата. Действието се развиваше върху постановката „Тартюф”, която завладя сърцата на публиката с премиерата си преди седмица.

Първата част младите лъвове демонстрираха официални облекла в компанията на красиви манекенки  с шампанско в ръка и стилна музика.

Участниците се съблякоха директно на сцената по бански костюми. Съчетаха програмата си с републиканските шампиони по модерни танци Росалинда и Борин Доневски. В третия тур момчетата демонстрираха атлетичните си способности. Всички имаха страхотна хореография и сценично поведение.

На шоуто можеше да се видят национални състезатели по брейк, двойка акробати, двойка модерни и народни танци. Всеки със своята половинка направи невероятно шоу. Сред претендентите имаше и двама цветнокожи представители, които изиграха народен танц с носиите на Нигерия и Заир.

Македонеца Дилян Новакович рецитира стих на своята Жулиета и с това завладя журито и спечели 3-то място. Второ място зае състезателят по спортни танци Александър Георгиев. С пълно единодушие на 14 членното жури първо място спечели Николай Марков – Майк участник в Максимус, Денджерс  и други мъжки формации. На сцената беше демонстриран професионализъм, артистичност и творческа постановка.

Скоро ще може да видите шоуто по М- сат в предаването "Фитнес Мания".

Сподели в: