"Мисия Татко" – смешни и мъдри случки от Симеон Колев и Жюстин Томс

Как присъстват татковците в живота на бебето и детето? Какво е да си татко? Има ли правила за супер татковци? Симеон Колев и Жюстин Томс описват забавния и отговорен свят на бащинството в книгата "Мисия Татко" (издателство "Сиела", илюстрации: Дамян Дамянов, корична цена: 10 лв., страници 168). Те разказват мъдри, смешни  и може би поучителни истории от днешния ден, като целта име да вдъхновят татковците за по-позитивно родителство.

„Чудовища в гардероба“, „Ама защо се напишках?“, „Няма по-лесно от намирането на кубичен обем“, „Заклатило се зъбчето“, „Искам китара. Изкарай си пари и си я купи“ и т.н. са само част от всички случки и истории, целящи да вдъхновят модерния родител в неговото сложно, забързано ежедневие.

Разказани са истински истории от живота на двамата медийно популярни автори, допълнени са от мъдри мисли на велики личности за родителството, смешки и вицове за бащинството. Своя опит са споделили някои от най-популярните млади български родители; представени са класации за топ книги, филми, песни и сайтове за деца

За кого е тази книга?
• За теб, ако вече са ти сервирали новината, че скоро ще ставаш татко.
• И за теб, който вече сменяш памперси, и си задаваш странни въпроси за бъдещето.
• И за теб, който вече тичаш след велосипеда с помощни колела и усещаш порива, че искаш да си по-добър баща.
• И за теб, който знаеш всичко за бащинството, защото вече си го отиграл веднъж, но някак ти се иска да си една идея по-подготвен за втория път.

Книгата излезе дни преди Деня на бащата – 13 юни.

Откъс от книгата:
Име на детето

Прочетете още:
Иван Раденков: Искам Унки Марлюнки да накара деца и родители да играят повече

Сподели в: