"Мисия Лондон" излиза на DVD и в Blu-ray формат

На 26 октомври 2010 (Димитровден) Мисия Лондон” излиза на DVD и ще бъде първият български филм издаден в Blu-ray формат. Феновете на филма ще могат да го закупят, придружен от много бонус материали, в специализираните магазини в цялата страна или да го поръчат на официалната страница на „Мисия Лондон” www.mission-london.com.

„Мисия Лондон” има уникални постижения в съвременната киноистория, като разби досегашните рекорди по посещаемост в киносалоните в България – не само сред българските, но и сред чуждите продукции. От официалното разпространение на филма на 16 април  до 26 юли 2010 зрителите, които са гледали продукцията на режисьора Димитър Митовски са 366 535, а приходите от продажби на билети са 2 579 516 лева.

„Мисия Лондон” е копродукция между Унгария, Македония, Швеция и Англия. Мажоритарен продуцент на филма е „СИА” ЕАД, продуценти са Димитър Митовски и Иван Дойков, с подкрепата на Изпълнителна Агенция „Национален филмов център”. „А+ филмс” разпространява „Мисия Лондон” в България.

Сподели в: