Миро с лятно турне края на август

През Август и Септември Миро ще зарадва феновете на българската музика с лятно мини турне. Първият концерт е на 30 август Бургас, следват –  31 август Варна, 2 септември Русе и 13 септември Пловдив

Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на Каризма, както и соловите му хит сингли. Също така в летните театри в четирите града ще прозвучат и за първи път пред широка аудитория новите песни от предстоящия албум на Миро "МЕСИЯ" том ІІ "Възкресение" – „Подслон”, „Месия”, „Всичко било е насън”, „Им Ним Алу”, „Алелуя и Амен”,  „Говори ми с Любов”.

Отсега са ясни Цветелина Янева, Невена Цонева и варненската хип-хоп сензация Dim4ou, които ще пеят в дует с Миро, а изпълнителят подшушна, че ще има и изненадващи гости във всеки един от градовете. „Това са мои колеги, но най-вече приятели. Щастлив съм, че ще имам честта да сме заедно на сцената“, сподели развълнуван Миро.

Певецът сподели откровено вълнението си относно предстоящите концерти "Срещите с публиката са изключителна привилегия за всеки творец. Надявам се да се забавляваме и  тези концерти да оставят следа!“.

Начало на концертите 20:30 часа
Билети: в мрежите на TICKETPRO и EVENTIM
и на касите на летните театри Линк: http://miro.bg/

 

Сподели в: