Микс от музикални стилове с DJ Toney тази събота

На DJ Toney от култовия лейбъл Sniper Records се пада честта да застане зад пулта на Music Bar Blow в най-купонджийската вечер от седмицата – събота, 14 декември. Той е подготвил нов супер зареждащ сет за дългата нощ и обещава да изстреля всичките си куршуми право в десятката. Феновете на класическия рап, хип-хоп, алтърнатив, електро и най-различните стилове ще останат доволни, гарантира Dj Toney и допълва, че разнообразието е задължителен елемент от пълноценното парти до зори. Ето защо присъстващите няма да усетят колко високо ще скачат в ритъм с вулканични хитове, които ще останат в тайна до първите промоционални напитки от усмихнатия екип на бар Blow в събота вечер.

Ден по-рано, във фаталната вечер на петък 13-ти, почитателите на хардкор жанра ще станат свидетели на трети епизод от епичния диджей маратон, който решиха да им спретнат най-ярките представители на тази сцена в последния месец на годината. След световете на Billy Koloff и Шута (5 и 6 декември), идва ред на Рости от HC Spirit да помете присъстващите в Bar Blow  с ирландски пънк, обилно полят с твърди ирландски напитки.

В Bar Blow парти енергията е неизчерпаема и предвещава следните случки:
Сряда, 11 декември
Swag and Blow
Най-якото хип-хоп & R&B парти в сърцето на София с DJ ISP и още много апетитни изненади, подсладени от симпатични промоции на напитки

Четвъртък, 12 декември

Special A & Botha I – Hip-Hop Vinyling до пръсване!
Четвъртък вечер на гости в BLOW ще са ни Special A & Brotha I.
Момчетата, които знаят как да властват върху грамофоните и да подбират изкусно най-доброто от света на хип-хоп и фънк музиката.  Съвсем случайно вечерта се препокрива с рождения ден на SPECIAL A. Жестоко!

Петък, 13 декември

РОСТИ from HC Spirit @ Blow Up the Core Fest

Събота, 14 декември

Blow Up the Saturday with DJ Toney – 21h
Handmade Christmas – Коледен базар – 10 h
Различни творци ще представят своите ръчноизработени дрехи, картички, бижута, чанти, коледни играчки, декорация за дома, свещи, керамика, сладкиши и още много коледно настроение!

Сподели в: