Мечта Сбъдната За 30 Минути?

ФитКървс е част от най-голямата американска верига за фитнеси в света. Кървс е клуб, специално създаден за жени, представен в повече от 70 държави с над 10 000 клуба, които позволяват на повече от 4 милиона жени по цял свят да подобряват качеството си на живот. На бул. Тодор Каблешков 69 вече шести месец ФитКървс сбъдва мечтите и на жените в София.

Още с влизането, впечатление прави усмихнатият и отзивчив персонал. При първото посещение на всяка дама се изготвя персонален фитнес анализ и се поставят целите, които тя трябва да постигне. Резултатите от всички тренировки се следят от инструкторите, специално обучени по американската система на ФитКървс. На базата на тези резултати те изготвят най-подходящия хранителен режим съобразен с нуждите на всеки клиент.

Идва ред на най-голямото удоволствие- самата тренировка. Тя продължава само 30 минути и е забавна и лесна за следване. Уредите са специално пригодени за женското тяло и обхващат всички мускулни групи. За разлика от стандартните фитнес уреди тук не се използват тежести, а хидравлична резистенция т.е. всеки уред позволява регулиране на интензивността на тренировката и достигане на най-добри лични резултати. Уредите са подредени в кръг, в средата на който винаги стои инструкторът. В самия кръг тренират жени на различна възраст, но с еднаква цел – да живеят здравословно, да имат повече енергия, да изглеждат добре и да се чувстват щастливи.

Тридесет минути, три пъти в седмицата-бързо постигнати резултати!

Клубът предлага безплатна демонстрация и фитнес анализ. За да се възползвате от тях просто трябва да пуснете имейл с името и телефонния си номер на southsofia@curvesbulgaria.com или да се обадите на телефон 02/ 441 48 80

Сподели в: