Метрополис отново Ъндърграунд

Предполагам, вече всички знаете, че този петък, 22 февруари 2008 г. предстои дебютът на Шарам в подземния паркинг на София Сити Център. Новината от последната седмица e че заедно с него идва и героят от Маями Седрик Жерве, познат на българската публика от двете си гостувания в Червило. И тъй като днес беше финалната „конференция“ на място, мога да ви съобщя окончателното разположение на силите за петъчната вечер:

1. Разгъната площ на партито близо 4 декара – 2 пъти повече от мястото, на което организирахме идването на Джон Дигуийд миналата година.
2. Самият вход ще бъде на върха на автомобилната рампа към ниво -1 с което се осигурява по-добър пропусквателен режим и свободна циркулация на въздуха в целия подземен паркинг.
3. Огромен гардероб с 3000 номера и 30 химически тоалетни в обширна chill out  зона.
4. 30 плазмени екрана и поредната уникална визия от Тоно и Демо.
5. 15 танцьорки.
6. ВИП за 400 души с отделни сепарета, подиуми, канапета, собствен звук и осветление, както и отделни тоалетни с течаща вода
Ако случайно сте забравили кой точно е Шарам Тайеби ето ви и малко суха информация за него. Заедно с Али Ширазиня е част от най-успешното дуо в историята на танцувалната музика от последните 15 години Дийп Диш. Издал е под това име 2 оригинални и 7 миксирани албума, като най-известни са Global Underground – Moscow и Toronto, както и едно от последните издания на същата поредица – Taipei. Песента Flashdance е най-продаваната денс песен за 2004 в I-tunes, а Patt (Party all the time) е обявена за хит на лято 2007 от списанието DJ. Носител на Грами и ремиксирал песни на Мадона, Депеш Мод, Ролинг Стоунс той е първият ъндърграунд артист, обявил Джъстин Тимбърлейк за куул, (което в крайна сметка се оказа чиста истина). За финал ще ви кажа, че самият Али Дъбфайър ни призна, че Шарам е по-голям купонджия от него. Дали е така ще се убедим в петък.

Сподели в: