Метрополис открива сезон 2009 с феномена Свен Ват

Mайсторът на грамофоните Свен Ват се завръща в България на 6 март. Гoтвеното от Метрополис грандиозно пaрти ще се проведе в столичната зала Универсиада и е част от световното турне на немския култов ди джей, който идва в София, за да представи най-новия си миксиран албум «Звукът на деветия сезон». Последният двоен диск от легендарната клубна поредица заля световния музикален пазар в средата на миналия ноември и за пореден път демонстрира абсолютния талант на краля на "Амнезия" да впечатлява едновременно и критици и клабъри по цял свят. «The Sound ot the 9th Season» e истинско музикално пътешествие през пиковите звуци и мелодии на 2008 и ретроспекция на деветия, най-успешен досега сезон за агенцията му Cocoon в суперклуба "Amnesia" в Ибиса.
Свен Вет и екипът му (РичиХотин, Рикардо Вилалобос, Лучано, Магда, Трой Пиърс) бяха избрали темата Disco Invaders за култовите си вечери в Amnesia през този сезон и много бързо убедиха всички, че космическата им концепция е абсолютно сериозна. Магнетичният техно гуру и антуражът му буквално превзеха известния с комерсиалността си Иберийски остров измествайки традиционния балеарски звук с много по-модерния микс от техно хаус и електроминимъл и дадоха тотално нов заряд на вечерите си в Ибиса (Диско Пришълците заслужено грабнаха за пореден път наградата за най-добра клубна вечер на острова).
Турът «The Sound of The 9th Season» включващ 35 дати стартира официално на 26-ти януари в клуб Zouk в Сингапур и завършва със специално Cocoon парти в Австрия на 30 май. Билети за партито в София на 6 март могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream и Еventim, както и на касата на НДК.
Първите 200 промо билета са на цена от 20 лв. билетите в предпродажба – 25 лв, а в самата вечер 30 лв.

Сподели в: