Местят Roxette на "Герена", пускат още билети в продажба

Очакванията, че гостуването на Роксет в България ще предизвика огромен интерес от страна на публиката напълно се оправдаха. Едва два дни след старта на продажбите, билетите за концерта на емблематичното шведско дуо бяха разпродадени изцяло. За съжаление нашата столица не разполага с голям избор на зали, където би могло да се осъществяват концерти от такъв мащаб. Всички зали са с максимален капацитет до шест хиляди души, а голяма част от стадионите са в много лошо състояние и са забранени за масови мероприятия.

След упорити преговори и благодарение на ентусиазма на чудесната българска публика, организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис успяха да убедят мениджмънта на групата да премести концерта, а любезните домакини от стадион «Георги Аспарухов» приеха той да бъде проведен на техния стадион. 

Сцената ще бъде разположена на сектор «В», върху асфалтовата писта и ще е с лице към терена и трибуните на сектор «А». Теренът ще бъде надеждно покрит и пред сцената ще бъдат подредени столове, точно копие на разположението на столовете в Зала 1 на НДК. Това означава, че всеки закупил билет за Зала 1 на НДК ще може да седне на реда и мястото, което е изписано на билета му, без допълнителна заверка. Разбира се, хората, които тази промяна не ги устройва или по една или друга причина представлява проблем, ще могат да върнат билетите си на касата, от която са закупени и да получат парите си обратно.

Ще бъдат пуснати допълнително количество билети, разположени върху трибуните на сектор «А», с цени от 80 и 100 лв.

Билетите ще могат да бъдат закупени от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.

Световното турне на Роксет предизвика небивал интерес навсякъде по света, като логично следствие на напълно разпродадените концерти от миналогодишното им европейско турне. Българските фенове  на Мари и Пер нямат търпение да ги посрещнат у нас. А самите артисти са изключително ентусиазирани от предстоящата им световна обиколка и издаването на новия им албум.

Сподели в: