Мери от Мери Бойс Бенд разкрива "Нежната тайна"

Вокалистката на Мери Бойс Бенд Мария Мутафчиева представи най-новата си песен "Нежната тайна". След няколко месеца работа по сингъла, преди два дни беше представен и клипът към песента. "Нежната тайна" вече е и в класацията на Българското национално радио "Ескалатор"

Текстът на песента е вдъхновен от историята на двата влюбени и любовните стихове, които те са писали един на друг. "Придържах се към стилистиката на любимата музика на една прекрасна млада дама, в която се влюби мой близък приятел. Той много искаше да направи нещо красиво за любимата си, искаше да я изненада. Сподели ми най-съкровените си тайни, личните си стихове и поетичните отговори на момичето. Предложи ми да изпея тяхната история. Вече знаех, че искам да съм част от тази тайна! Приех да напиша песен, посветена на истинската, чиста любов и една много красива жена.", споделя Мери. Певицата признава, че за първи път пише за точно определен човек

"Нежната тайна" ни припомня онази магическа сила на любовта, с която са свързани най-красивите спомени и най-смелите мечти, както и че сме най-щастливи само когато обичаме и биваме обичани. "Любовта е това, което вдъхновява света да съществува. Животът е създаден от любов и с любов. Струва ли си нещо друго да бъде възпято?",  казва Мери по повод вдъхновението си. Усещането на песента ни подтиква да открием своята тайна, като вярваме в чувствата, които без вярата в тях няма как да изпитаме.

Певицата обмисля и самостоятелен баладичен албум, макар да не бърза със записването му. Мери е сигурна обаче в едно – тя ще продължи да създава своята музика, за да се противопостави на всичко, което не харесва в света.

Сподели в: